League of Legends

E

Epsilon

Гостин
Ова раде буте фалење испаѓа или што? :)

Што се однесува до Рикицааа и јас сум top player али никако не ми оди со Darius и џабе фрлив пари, подобро да земев Irelia. :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не играло Тимо против тебе а?
Вчера го купив. Прв меч баш против тоа копилето. Не му го расплачав мамето, али го добив lane-от. Ја мислам дека Jayce е поголем counter на Дариус од сатаната, али уште не сум го видел.

R

red.devil

Гостин
Не знам сега во новава сезона како е ама и Гнар беше добар против Дариус...

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Ова раде буте фалење испаѓа или што? :)
не , туку сакам да играм со другарите што ми се силвер....

а и веќе неам време за играва само една партија у 2 дена играм и нејкам да се замарам со други добри, сакам нубци да ми дава кога играме премаде нормалс :)

H

HoT IcE

Гостин
Вчера го купив. Прв меч баш против тоа копилето. Не му го расплачав мамето, али го добив lane-от. Ја мислам дека Jayce е поголем counter на Дариус од сатаната, али уште не сум го видел.
Гомцето му е најголем каунтер, ја на топ најчесто Дариус играм и едноставно против Фиора и Тимо никако неможам да играм. Добра Фиора го ебе Дариус јако, два три пати се дешавало со W да ми блокне улти. А Луцифер не ми дава ни да фармам до толку е гомно, зборам исто за добро Тимо, не рандом трол.
Гнар е skill match up, ако неумеш да се снаоѓаш со Гнар и му дозволуваш да ти влегува со Q ќе те тепа лесно Дариус.

E

Epsilon

Гостин
не , туку сакам да играм со другарите што ми се силвер....

а и веќе неам време за играва само една партија у 2 дена играм и нејкам да се замарам со други добри, сакам нубци да ми дава кога играме премаде нормалс :)

Очигледно. :)

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Со Дариус само агресивно на Тимо. Едно Q има, нема 100. Ти со Дариус повеќе демиџ му праиш отколку он тебе. Агресивно на него на почеток, после ќе се плаши да ти дојде до тебе, пошто ќе мисли дека ќе го повлечеш. И ако дојде нормално, ќе го повлечеш. E, W, Q, 2 басик, R. Кил. Сум тепал јелнови со Дариус против Тимо и имам губено лејнови со Тимо против Дариус.

Инаку сега за сега форсирам Гарен топ на ранкед (Бронза овде :(, минатата сезона бев Силвер ама сега сум каде каде подобар.), у случај да ми го банираат Гарен, зиам Чо Гатх. Предноста е што и да не можеш да го тепаш лејнот, пак не можеш да нафидаш. Ретко кој успеал да дајвне Гарен и Чо Гатх под кула, да ги убие и излезе.

И ондак то :)

H

HoT IcE

Гостин
Агресивно на Тимо у силвер/бронза може. Ја против појако ело Тимовци неможам ни до минион да дојдам уште на прв левел, преагресивни се и знаат да бегаат кога ќе им појдеш со Q, не се глупи да седат у исто место и да ти дадат онака да го млатиш.
Just my two cents.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ПЕНТАААААААА! ПЕНТААААААААААААААААА! ПЕНТААААААААААААААААААААААААААААААААА!

ОД ЈУЛИ/АВГУСТ ИГРАМ И ПРВПАТ ПРААМ ПЕНТАААААААААААААААААА!

ДАРИУС ЈЕБИ МИ ЖЕНУ!

E

Epsilon

Гостин
Ај ако може совет од поискусните.

Како да ги "наредам" masteries за AP ( ability power) шампиони?

Kajgana Shop

На врв Bottom