MoneyBookers (официјална тема)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
На 26 направив withdraw и сеуште немам стигнато пари.. сабајле им пишам меил на Тутунска, и сега ми вратија , пишува:

Почитувани,
По извршената проверка на Вашата сметка гледаме дека сеуште немате пристигнато прилив.( епа знам дека нема затоа ве контактирам ....)

Ве молиме за проверка на Skrill дали Ви имаат пуштено средства.

и сега им пуштив меил и на Skrill да видиме што е работата.. исто така имам уште 3-4 трансакции со добри пари пуштено... страв ме фајќа нешто..
имал некој исти проблем?
Тешко одговарат Скрил на меилови и тикети. Инсталирај си меџик џек и јави им се на супортот :)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.962
Поени од реакции
8.163
До сега све ми стасало во рок од една недела (5 работни дена). Празници ова она, можеби не требаат паники

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
На 26 направив withdraw и сеуште немам стигнато пари.. сабајле им пишам меил на Тутунска, и сега ми вратија , пишува:

Почитувани,
По извршената проверка на Вашата сметка гледаме дека сеуште немате пристигнато прилив.( епа знам дека нема затоа ве контактирам ....)

и сега им пуштив меил и на Skrill да видиме што е работата.. исто така имам уште 3-4 трансакции со добри пари пуштено... страв ме фајќа нешто..
имал некој исти проблем?
На скијање се :) Ќе стигнат ... рачунајте дека многу празници периодов.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Здраво дечки. имам еден проблем.
Имам paysafecard (од грција тикети со пинови) во вредност од 250евра.
КАКО ДА ГИ ПРЕФРЛАМ НА МОЈА СМЕТКА ИЛИ НА НЕКОЈ МОЈ АКАУНТ ПА ДА ГИ ЗАВРТАМ ПАРИТЕ?
и дали тоа exchangerite по нет се хакови или слично..
Пробав на бугарски скрил,пошто дава таму да даваш upload на paysafecard,внесувам кодот16 цифрен ,и ми вика оти пинот не можел да се користи за тоа купување.

иначе кога ги проверувам пиновите ми пишува дека се полни.(The full amount of credit on this paysafecard is still available)

АЈДЕ ПОМОШ, кој ќе ми помогне овде или ПП давам бакшиж

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2013
Мислења
26
Поени од реакции
7

Почитувани,

имал некој исти проблем?
ти стигнаа?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Лани септември беше или пред две години септември не памтам, парите доцнеа 30 дена. Мора кај скрил да се обратиш. На твитер мислам одговараат. Јас си ја врзав со пејонир и нема гајле. Другиот месец ќе пуштам директ на пејонир.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
има некој повлечувано пари од грчка страна за обложување, поточно meridianbet.gr

имам добра сума на пари, ми пратија дека треба инфо да им пратам на маил,лична карта, банкарска сметка,податоци ова она, ама ме интересира дали некој го има правено тоа веќе ,па да ми каже колку време треба да легнат пари,ова она..
Фала

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
дада, се` океј :)
Кога прашувате за потенцијални проблеми со повлекување пари (особено поголеми суми), коректно е и да одговорите кога парите ви слегнале на сметка, за да знаеме и ние, останатите, каква е моменталната ситуација - вака само вашите прашања за сите нас остануваат неодговорени.

Ова особено важи за сервиси како Скрил кои постојано дуваат топло-ладно и со кои никогаш не можеш да си 100% на сигурно.

Еве, јас минатиот четврток повлеков точно $250 на Виза Електрон картица - НЛБ Тутунска - и уште не сум ги добил.
Се надевам дека при трансферот нема да влијае тоа што ова ми е прво користење на Скрил по нешто повеќе од една година. Значи, до крај на 2014 го користев редовно, постојано, на едно/двонеделна база, но потоа се префрлив на Пејпел. Но сега, баш зашто се работи за поголема сума - за да не се соочам со верификациски проблем со Пејпел - се решив да одам со Скрил. Ваљда не сум погрешил. :D

Член од
6 ноември 2013
Мислења
26
Поени од реакции
7
Кога прашувате за потенцијални проблеми со повлекување пари (особено поголеми суми), коректно е и да одговорите кога парите ви слегнале на сметка, за да знаеме и ние, останатите, каква е моменталната ситуација - вака само вашите прашања за сите нас остануваат неодговорени.

Ова особено важи за сервиси како Скрил кои постојано дуваат топло-ладно и со кои никогаш не можеш да си 100% на сигурно.

Еве, јас минатиот четврток повлеков точно $250 на Виза Електрон картица - НЛБ Тутунска - и уште не сум ги добил.
Се надевам дека при трансферот нема да влијае тоа што ова ми е прво користење на Скрил по нешто повеќе од една година. Значи, до крај на 2014 го користев редовно, постојано, на едно/двонеделна база, но потоа се префрлив на Пејпел. Но сега, баш зашто се работи за поголема сума - за да не се соочам со верификациски проблем со Пејпел - се решив да одам со Скрил. Ваљда не сум погрешил. :D
Не си згрешил. Парите ќе ги имаш :)))

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Имам македонски верифицирам paypal акаунт..
Прашањето ми е,
Дали може да ми пратат од друго место на мојот акаунт пари, па јас да ги пратам од мојот во US, па таму да ги извадам..
(не прашувајте оти не дирекно таму, комплицирано е)

Сакам да знам само дали ќе може да ја направам таа трансакција

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.873
Поени од реакции
4.577
Лани септември беше или пред две години септември не памтам, парите доцнеа 30 дена. Мора кај скрил да се обратиш. На твитер мислам одговараат. Јас си ја врзав со пејонир и нема гајле. Другиот месец ќе пуштам директ на пејонир.
јас немам пробано друга опција но со пејонир сум презадоволен, лани вкупно 2500$ имаат некој глупи фее и слично ам можеш за 10 минути парите да ги имаш во рака (од упворк)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
јас немам пробано друга опција но со пејонир сум презадоволен, лани вкупно 2500$ имаат некој глупи фее и слично ам можеш за 10 минути парите да ги имаш во рака (од упворк)
Точно. Чиста работа. За 5 долари fee ги имаш на картица за помалку од 2 часа.

Kajgana Shop

На врв Bottom