T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеј го бе шо рекол и останал живПа боље играа од Јувентус, овие дома немаа ниедна шанса за гол, средината не им постоеше, Маркизио имаше едно 50 погрешни додавања.
Класика Јуве, една шанса и тоа е тоа.
На среќа.![]()
Тие се тие,Пимен,Ефтов,Кесковски...
Не е баш едно ама ок. Ме мрзи да се расправам сеа.Глеј го бе шо рекол и останал жив
Маркисио имаше едно грешно додавање некаде 86 мин на средина на терен кога Мертенс му пресече топка и тргна у полуконтра па мораше да го фаулира и доби картон.Толку,провери си било
Тие се тие,Пимен,Ефтов,Кесковски...
Кој има време нека ја сврти утакмицава пак, чисто да види како тоа Барзаљоне му одигра маркирање на најдобриот у форма и најпродуктивниот напаѓач моментално.Немој неуки да останувате,срамота е![]()
Да, ама затоа на крајот Заза се ослободи од него и си направи позиција од која (малку на среќа) ги реши како два и дваНе е баш едно ама ок. Ме мрзи да се расправам сеа.
Иначе кој има време нека ја сврти утакмицата пак, чисто покрај Барзаљоне и Игуаин да види како тоа Кулибали ги напика у штуцни моментално двајцата најдобри млади играчи у свет.![]()
Хехехе , абе снаодлив мангуп сиНе е баш едно ама ок. Ме мрзи да се расправам сеа.
Иначе кој има време нека ја сврти утакмицата пак, чисто покрај Барзаљоне и Игуаин да види како тоа Кулибали ги напика у штуцни моментално двајцата најдобри млади играчи у свет.![]()
Стварно , со самиот допира на топката успеа да се ослободи мајсторски.Пресудно беше тоа шо имаше муда да опали према голот.Мората и Манџо никад така не би постапиле.Да, ама затоа на крајот Заза се ослободи од него и си направи позиција од која (малку на среќа) ги реши како два и два![]()
#tet.Да, ама затоа на крајот Заза се ослободи од него и си направи позиција од која (малку на среќа) ги реши како два и два![]()
Sto zboris, kakov kiks, se odbi topkata od nekoj od odbranbenite na Napoli i go smeni pravecot. Da ne se odbiese, ke intervenirase ReinaВрска немаше голот на Заза - чист кикс на педерчето на линија на Наполи што се радува ко да освоил ЛШ кога го тепаат Интер.
Куртон класичен се да му изнаебам.