B
beaverknight
Гостин
Последниот трејлер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега кога пројдоа неколку саати откако го изгледав, сфатив дека стварно ептен јак ми беше и сакам одма да го гледам пакЈако срање, само толку
За форите од времето на Дедо Ное, види кога е пишуван стрипот и се ќе ти стане јасноДедпул е најдобрата комедија што се појавила последниве 5-6 години гарант.
Смеењето е цело време, макар шо рака на срце има некои финти постари од дедо Ное шо се употребени ама такви 2-3 во филмот, максимум.
А едно нешто што многу ме нервира последниов период, се after credits сцените, буквално Холивуд си најде начин како да гледаш кој се учествувал во филмов и на кој начин...
Можеби зборувам со фаворизам кон DC, но се гледа дека барем тие претпазливо ги бираат режисерите и продуцентите.
Да, римејк но со потреба. Бетмен Форевер го направи Бетмен за потсмев, поготово со оние брадавици. Сите сакаа да биде извршена правда спрема ликот и да биде претставен достојно, што може да се рече за филмовите на Нолан.
Суперхеројските филмови се шират како Ебола, не оставаат простор за кој попрво да се радуваш.
Мое мислење е дека Холивуд најде огромен материјал во стриповите, веќе напишан за нив и подаден на тацна. Дали се забавни филмови? Да филмови да исклучиш мозок.
Суперхеројските филмови ги убија акционите филмови. СПОЈЛЕР Суперхеројот секогаш победува, го спасува светот, ја добива женската.