Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
I am Spartacus!

Даглас барем личеше малце, али Едвард Џ. Робинсон врска си немаше...

Да, Гудман беше еден од плусовите на филмот, исто и Хелен Мирен, јака као и секоаш

исто и Хелен Мирен, јака као и секоаш
На кој не му дојде желба да го задави ликот на Хелен Мирен во Трумбо, не е човек!
Со голи раце. Кокошка!

Submarino > Тhe Hunt.
Си ја погрешил темата, ова за во „непопуларни филмски мислења“ :D

Од кај го ископа бе филмов? Партали е!

Малце тежок од старт дури да ги разграничам ликовите пошто сите исто изгледаат и брзо зборуваат ама после е лесен за следење.[DOUBLEPOST=1455184430][/DOUBLEPOST]
Aј Вејн ОК али Даглас некако мутав ми беше многу.
А да, заборавив да го спомнам Џон Гудман, исто така ѕвер.
Не заборавај дека целиот филм имаше малце сатиричен тон. Кирк ептен изгледаше му еам тоа суратот.

Од кај го ископа бе филмов? Партали е!

Малце тежок од старт дури да ги разграничам ликовите пошто сите исто изгледаат и брзо зборуваат ама после е лесен за следење.
Личат малце едни на други сите у тоа класот ама после ептен се избиструва сторијата.

Точките на сврзување се н-е-р-е-а-л-н-и, посебно паралелната сторија со "Lunacy murder girl" што идеше беше ептен добар додаток во филмот. Не се сеќавам да сум гледал вака комплексен и длабок филм без да има сториско испретплеткување или тврд симболизам.

:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.

:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.
Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само;)
Peace out.

Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само;)
Peace out.
FYI ја нигде не реков дека провинцијалците се сељаци, само дека сељаци што од вчера дознале за филмот ги земале најарните места. А ако ти сметаш дека провинц. се сељаци тогаш не знам шта речи. За мене сељак и провинцијалец се 2 различни поима. А хардкор влегов зашто бев испоизнервиран, ок? Позз ;)

Предлог за правило.
Ако сте гледале нов филм и го фалите, ВЕ МОЛАМ ставете во заграда дека е скринер.
Еве, се израдував дека ќе го гледам Anomalisa кога:
n5eUilT.jpg

Всушност, најдобро би било тотално да се забрани гледањето скринери. :icon_lol:

Дедпул е еден од најдобрите филмови што сум ги гледал последниве години! За 200 денари вакво смеење и забава нема никаде да искусиш освен на Дедпул!
10/10 без размислување!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom