Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Спектре изеде премногу хејт на форумов ама не се сомневам во светски акредитирани критичари како на форумов. Филмот имаше неколку предвидливи моменти, хелоу, како и секој Бонд ама воопшто не беше досаден и лош. Умерена акција, прејако маче and Bond is getting old, nothing new.
Со оглед на коментарите што ги чекав, се спремив за срање ама пошто сум ги гледал сите Бондови неможев да не го гледам, и не зажалив, после коментарите овде, воопшто не сум разочаран.
Ама сакам нов глумец во Бонд.
А оваа Бондица да остане.
И мене не ми е јасно како кењаат толку за филмот, не беше уау, али не беше ни крш. Онака солиден просек. И која Бондица сакаш да остане? Пошто имаше 2, една главна и една споредна.:D Јас си ја поштовам Белучи и 60 години да има, Сејду ми е апла антипатична.

И мене не ми е јасно како кењаат толку за филмот, не беше уау, али не беше ни крш. Онака солиден просек. И која Бондица сакаш да остане? Пошто имаше 2, една главна и една споредна.:D Јас си ја поштовам Белучи и 60 години да има, Сејду ми е апла антипатична.
Сејду, Сејду, каква фаца за пушење има попопопопопопоп.:noze:

I am Spartacus!

Даглас барем личеше малце, али Едвард Џ. Робинсон врска си немаше...

Да, Гудман беше еден од плусовите на филмот, исто и Хелен Мирен, јака као и секоаш

исто и Хелен Мирен, јака као и секоаш
На кој не му дојде желба да го задави ликот на Хелен Мирен во Трумбо, не е човек!
Со голи раце. Кокошка!

Submarino > Тhe Hunt.
Си ја погрешил темата, ова за во „непопуларни филмски мислења“ :D

Од кај го ископа бе филмов? Партали е!

Малце тежок од старт дури да ги разграничам ликовите пошто сите исто изгледаат и брзо зборуваат ама после е лесен за следење.[DOUBLEPOST=1455184430][/DOUBLEPOST]
Aј Вејн ОК али Даглас некако мутав ми беше многу.
А да, заборавив да го спомнам Џон Гудман, исто така ѕвер.
Не заборавај дека целиот филм имаше малце сатиричен тон. Кирк ептен изгледаше му еам тоа суратот.

Од кај го ископа бе филмов? Партали е!

Малце тежок од старт дури да ги разграничам ликовите пошто сите исто изгледаат и брзо зборуваат ама после е лесен за следење.
Личат малце едни на други сите у тоа класот ама после ептен се избиструва сторијата.

Точките на сврзување се н-е-р-е-а-л-н-и, посебно паралелната сторија со "Lunacy murder girl" што идеше беше ептен добар додаток во филмот. Не се сеќавам да сум гледал вака комплексен и длабок филм без да има сториско испретплеткување или тврд симболизам.

Кој беше типот шо плачеше у темава дека од провинцијалци и глорихантери не можел да дојде до карта за Дедпул вечерва? Сакам да му кажам само дека на непланирано и уште помалку хајпнато излезе да одам вечер со гага карти.
Ти го уништивме Скопјево бе, ебате сељаците шо сме од цела останата МКД.

:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.

Back
На врв Bottom