НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас највеќе ги симпатишам Бакс, општо екипите од истокот ми се поомилени. Ако не се лажам и Џони беше фан на Бакс, али у последно време не ја мириса многу кошарката - businesswise. :D

Што мислите има шанси и Мело да се тргне од ЊЈ? Па се да почне да се гради околу Porzingod?

Јас највеќе ги симпатишам Бакс, општо екипите од истокот ми се поомилени. Ако не се лажам и Џони беше фан на Бакс, али у последно време не ја мириса многу кошарката - businesswise. :D

Што мислите има шанси и Мело да се тргне од ЊЈ? Па се да почне да се гради околу Porzingod?

Мело ако сака да не заврши како superstar без титула треба да се откаже од парите и да се макне од ЊЈН. :D

Или со други зборови, треба да направи „Андре Игудала“ потег. И Иги беше своевремено потенцијален суперстар на Сиксерс ама момакот виде дека покорисен ќе е ако е „играч од улога“ и еве лани се закити и со прстен и со МВП на финалето.Сеа не ги споредувам по индивидуалните квалитети овие двајца, да не се сфатиме погрешно.

Мело е поентерско чудовиште и затоа увеќ ќе биде гледан како прва виолина во тимот а не како втора или трета. Но тоа нема да му донесе шампионски тим според мене, едноставно мора да се спушти едно скалило во ростерот во кој ќе игра. А дали има способности за тоа (одбрана пред се) е сумњиво. Многу веројатно е да останесупер скорер а без титула. Нешто што иако е рано да се предвидува, мислам дека му следува и на Дјурант. Онака да биде копи пејст приказна од Мело. Секад МВП кандидат, никад до титула.

Нема шанса.Рано е да се гради екипа околу Порце.Има уште кошарка во Мело кој ја смени играта и е сосема друг играч во однос на карактер,одбрана,асистенции...

Добро е имало и друг фан на Никси на форумов (y)

Со 23-24 милиони плата по сезона со договор до 2019 тешко дека некоја екипа ќе си даде повеќе од 1 третина од селари кеп.

Освен Лејкерс, ако промашат и оваа лето да донесат некој играч најверојатно и таа опција ќе ја разгледаат.

Мислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за Леброн :icon_lol:, ја, Нино, Син, Ванлок, Ел Нињо и уште неколку сме за Лејкерс, Лео Бони е за Јута, имаше и еден фан на Бакси ама не е активен веќе, Гарток е за Сакто и тоа е тоа одприлика. :D

Има по некој и за Сан Антонио, Детроит, Њујорк и Клиперс ама солидна листа ти е оваа :)

Има по некој и за Сан Антонио, Детроит, Њујорк и Клиперс ама солидна листа ти е оваа :)
Да да, го забораив Марли кој е за Детроит, Крки кој е за Спарси, Колдскај и Сангоку кои се за Никси и секако Кими и Прокрастисбсбмдббмсдбмсадба кои се за великанот Клиперс. :D

Вечер последна утакмица на Коби во Индијана, вреди да се погледне утакмицата.

Ете ви предлог за анкета, и така пројде оваа. Да се изброиме :)

Да да, го забораив Марли кој е за Детроит, Крки кој е за Спарси, Колдскај и Сангоку кои се за Никси и секако Кими и Прокрастисбсбмдббмсдбмсадба кои се за великанот Клиперс. :D

Вечер последна утакмица на Коби во Индијана, вреди да се погледне утакмицата.

Имаше некој и за Бостон знам. Исто и Портланд има. Значи тимови без фанови на форумот се: Голден Стејт, Оклахома Сити, Мемфис, Хјустон, Минесота, Бруклин, Орландо, Атланта, Вашингтон, Шарлот, Индијана и Кливленд (или тука ќе ги рачунаме тие на Леброн :))

Близу 20 екипи со фанови... Не е лошо... а гарант има некои помлади кои навиваат за Голден Стејт и Оклахома сити.

Имаше некој и за Бостон знам. Исто и Портланд има. Значи тимови без фанови на форумот се: Голден Стејт, Оклахома Сити, Мемфис, Хјустон, Минесота, Бруклин, Орландо, Атланта, Вашингтон, Шарлот, Индијана и Кливленд (или тука ќе ги рачунаме тие на Леброн :))

Близу 20 екипи со фанови... Не е лошо... а гарант има некои помлади кои навиваат за Голден Стејт и Оклахома сити.
На Мајами и на Кливленд исти се. :D

Ја сум за Џорџ Карл да даде отказ, ејј ја гледам репризата со бостон не могуќе каква недисциплина

Пошто веќе имаме фан на Клиперси на темава еве јас ќе бидам за ГС отсега за да биди фер (мора да се распостраниме малку не бидва двајца за еден тим да навиват додека друг тим нема ниеден фан)
+1 Дa не бидеш сaм :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom