Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se soglasuvam so tebe ...no za da ima dobra odbrana treba iskusen golman ...moj predlog i zelba e Frejzer Forster pak od sotonРоџерс добил кредит 4 (?!?!?!?!) години а менаџер ни беше само 3?
Иначе, кај кој добил кредит од 3 години? Кај навивачите? Малколм го отпиша у прво коло со ВБА у Ајриш кога ја глеавме[DOUBLEPOST=1454793772][/DOUBLEPOST]
Па баш и не би рекол дека Емре е типичен деструктивец зошто прво не постојат веќе типични деструктивци, освен оние што се веќе во поодминати години а второ, за таквите има техника за извоз. Емре има одлични предиспозиции да биде перфектен бокс ту бокс. Млад е, неискусен и има време за него, има и надеж. Емре е најмал проблем.
Одбраната <3
Дај бе брат не ме заебавај. Ни треба класа, а ми ги спомнуваш Форстер, Џака, Лаказет, Фегули. Кој кур се овие бе?Se soglasuvam so tebe ...no za da ima dobra odbrana treba iskusen golman ...moj predlog i zelba e Frejzer Forster pak od soton...matip izgleda ke bide prvo odbrambeno oruzje...ni treba klasa:sredina(haka,gundogan...), krilo(rojs,gece,marez,feguli..., napagjac(ikardi,lakazet..) pa i lev bek...
Jas ne se zaebavam ...daj pisi mi ti da vidam sho e klasa za tebe ama od druga strana bez liga na sampioni i bez bari da vidam koj ke dojde...forster za mene e top 3 vo premier...granit e idnata super dzveza...feguli e premnogu potcenet igrac a e super krilo...na leto e sloboden agent...Дај бе брат не ме заебавај. Ни треба класа, а ми ги спомнуваш Форстер, Џака, Лаказет, Фегули. Кој кур се овие бе?
Гранит иако оваа година има добри партии мн стагнираше во развојот како фудбалер ма да има време за него но не вреди тон пари да се фрлат на него.Jas ne se zaebavam ...daj pisi mi ti da vidam sho e klasa za tebe ama od druga strana bez liga na sampioni i bez bari da vidam koj ke dojde...forster za mene e top 3 vo premier...granit e idnata super dzveza...feguli e premnogu potcenet igrac a e super krilo...na leto e sloboden agent...
Sega mi gi nabroi site starci sho ke bidat slobodni vo juli...klop e zaljuben vo ter stegen...ke nadava sigurno...laveci ako ne se lazam ke odi kina...van der vil nemoze da zaigra vo psz veke nekolku meseci lopez ima 36god,cabi e tuka nekade mutinjo nz dali ke bide sloboden agent ..ako ne e ke treba da se iskesira 30mil ...edno samo gaitan e donekade od ovie shto gi nabroja no mislam deka potpisa nov dogovor so nekoja 60mil klauzula...taka da...Гранит иако оваа година има добри партии мн стагнираше во развојот како фудбалер ма да има време за него но не вреди тон пари да се фрлат на него.
Диего Лопез - Голман
Гаитан - Сигурно би дошол во Ливерпул од Бенфика со гла гарантирам
Лавеци сигурно би дошол исто одвај чека да си оди од ПСЖ иако е постар и некој мислат дека се влечел како црево има доста фудбал останато во него мн ме потсеќа на Тевез ситуација
Бернардо Силва не е класа сеуште но детето ќе биде топ 5 во неговата позиција
Мутињо од Монако
Слободно - Џаби Алонсо (сииигурно би се вратил иако е стар би ви помогнал,) , Евер Банега, Касерес, Мати Фернандез - Фиорентина дури Барса беше заинтересирана за него, Томович исто од Фиорентина не заприлив бек едноставно неуморлив, Ван Дер Виел,
Еден тон ги има![]()
Старци не старци ќе испрат мн голем дел од тимов ваш, Банега комотно фаќа прва постава, Лавези има понуда од Кина агентот прицка овај чека некој тим да понуди трансфер од Серија А или Англија. Лопез ако има 36 години за вашиов е Буфон и е доста добар голман плус за доста ефтино ќе дојди а ќе брани година две сигурно, Тер ШТеген не бгега за брзоSega mi gi nabroi site starci sho ke bidat slobodni vo juli...klop e zaljuben vo ter stegen...ke nadava sigurno...laveci ako ne se lazam ke odi kina...van der vil nemoze da zaigra vo psz veke nekolku meseci lopez ima 36god,cabi e tuka nekade mutinjo nz dali ke bide sloboden agent ..ako ne e ke treba da se iskesira 30mil ...edno samo gaitan e donekade od ovie shto gi nabroja no mislam deka potpisa nov dogovor so nekoja 60mil klauzula...taka da...
Zapomnete go ova ime RENATO SANCEZ od benfika...deckoto ima 18god i mozno e uste letovo da ima tepacka za nego...jas pred godina ipol-dve pisav za granit dzaka me napravija lud...eve go pred pragot na golem klub...ako ne dojdi liverpool siguren sum Baern,arsenal,chelsea ...ke iskesiraat za negoСтарци не старци ќе испрат мн голем дел од тимов ваш, Банега комотно фаќа прва постава, Лавези има понуда од Кина агентот прицка овај чека некој тим да понуди трансфер од Серија А или Англија. Лопез ако има 36 години за вашиов е Буфон и е доста добар голман плус за доста ефтино ќе дојди а ќе брани година две сигурно, Тер ШТеген не бгега за брзо
Мутињо вреди секој цент потрошен на него а Ван Дер Виел и Касерес се одлични играч кој одлично би ви легнале, Касерес е одличен дефанзивец само проблем е што ги има Бонучи, Барзаљи и Киелини пред него а има 28 год, Мати Фернандез е играчина и тој е 28 години или 27
Се на се пари само на Мутињо ќе фрлите за напаѓач мн го сакам и јас Лаказет ама ова година ми е шз....
Џака веќе 3 години го чекаат да созрее лани имаше стагнација голема али млад е мислам дека ќе го биде. Санчез го бркаат доста тимови заборајв кој беше од Англија што ќе лупае 60м на него мислам Челзи(?).Zapomnete go ova ime RENATO SANCEZ od benfika...deckoto ima 18god i mozno e uste letovo da ima tepacka za nego...jas pred godina ipol-dve pisav za granit dzaka me napravija lud...eve go pred pragot na golem klub...ako ne dojdi liverpool siguren sum Baern,arsenal,chelsea ...ke iskesiraat za nego![]()
заинтересирана за него, Томович исто од Фиорентина не заприлив бек едноставно неуморлив, Ван Дер Виел,
Еден тон ги има![]()
Сега бараш класа играчи, а од друга страна го ставаш Фегули во ист кош со Ројс, Геце......Jas ne se zaebavam ...daj pisi mi ti da vidam sho e klasa za tebe ama od druga strana bez liga na sampioni i bez bari da vidam koj ke dojde...forster za mene e top 3 vo premier...granit e idnata super dzveza...feguli e premnogu potcenet igrac a e super krilo...na leto e sloboden agent...