Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па многу јасно дека не треба да игра секоја утакмица , ама тоа е. Кога нема кој друг. Подобро да му се даде шанса на Тешеира или Бранаган. Изгубена сезона. Мислам во ПЛ. Џабе е се. Што е битно кое место ќе бидеме. Преку купот одиме нели секако ЛЕ? ( Ако некој воопшто и сака да се натпреварува таму ) . Сите сили кон ЛЕ , што друго. Финалето со Сити е тука. ЛЕ голема конкуренција да , но наградата е страшна. Не дека кујзнае колку верувам дека можеме нешто да напрајме , коа ќе ни доат некои шпанци ќе се распарталаат , ама што друго

Не е крив Џан. На 22 години има огромен притисок врз него. На овие години тој не ни треба да игра по толку утакмици, а не пак да му ставаме притисок ваков дека тој треба да ни биде носител на играта.

не го бива и него и хендерсон у гол не знаат да шутнат, освен фирмино и милнер ниеден од овие не би задржал у екипа.

Jas nz sho ocekuvate od Emre koga covekot e tipicen destruktivec, snaga sila visina covekot ima se za DMC a zatoa sto hendo nemoze da ja organizra igrata can bukvalno trca pokriva razigruva igra na neprirodni pozicii... Da i gresi premnogu no za mene zaedno so Ibe se idninata na lfc...pak ke kazam ...tezok "rez"ke treba da ima vo klubot...golman i dva halfa prioritet...

Тоа што добри Роџерс толку не можи и не смее да биди земено како стандард за останатите. Ете Роџерс добие 3 и нешто, ајде сега сите по толку ќе добиваат. Рој доби пола сезона, Кени сезона ипол. Поточно таа пола му беше само како в.д и после доби цела. Заради сплет на околности Роџерс доби толку. Ајде првата му се прогледа низ прсти пошто Кени списка еден куп пари и не купи скоро ништо квалитетно па овој се крпеше некако. Втората сезона постигна некаков успех за после третата да ја помини благодарение на кредитот од претходната. Требаше да лета уште на крајот на третата ама ајде. Нека му даат пари на Клоп летово, па ако до крај на наредна нема резултати и подобрување = метла. Преку такво ми е од чекање и градење тим. 20 години уназад градиме и никако да изградиме. Или имаш резултати или немаш резултати. Се друго е ветар во магла

Ако е пример играта и резултатите вакви т.е. слични јасно е дека треба да си оди. Ама искрено не верувам ова да се повтори и в година. Јас само велам да не летаме со очекувањата за в година, јас на пример најмногу сакам да сме шампиони на Англија, ама реално е дека тоа в година ќе е доста тешко остварливо.[DOUBLEPOST=1454793183][/DOUBLEPOST]
не го бива и него и хендерсон у гол не знаат да шутнат, освен фирмино и милнер ниеден од овие не би задржал у екипа.

Абе брат како Џан и Милнер не чинат? Не ме заебавај. Хендо сега излегува од тешка повреда која е доста комплицирана (ете и после опоравувањето пропушти уште 2-3 меча заради страв пак да не ја обнови повредата) ќе му треба време дури да влези во форма. Џан е уште млад а покрај неговата младост покажува одлични и зрели партии. Двајцата се одлични играчи а во иднина очекувам уште подобри изданија (пред се од Џан).

Роџерс добил кредит 4 (?!?!?!?!) години а менаџер ни беше само 3? :)
Иначе, кај кој добил кредит од 3 години? Кај навивачите? Малколм го отпиша у прво коло со ВБА у Ајриш кога ја глеавме :D[DOUBLEPOST=1454793772][/DOUBLEPOST]
Jas nz sho ocekuvate od Emre koga covekot e tipicen destruktivec, snaga sila visina covekot ima se za DMC a zatoa sto hendo nemoze da ja organizra igrata can bukvalno trca pokriva razigruva igra na neprirodni pozicii... Da i gresi premnogu no za mene zaedno so Ibe se idninata na lfc...pak ke kazam ...tezok "rez"ke treba da ima vo klubot...golman i dva halfa prioritet...
Па баш и не би рекол дека Емре е типичен деструктивец зошто прво не постојат веќе типични деструктивци, освен оние што се веќе во поодминати години а второ, за таквите има техника за извоз. Емре има одлични предиспозиции да биде перфектен бокс ту бокс. Млад е, неискусен и има време за него, има и надеж. Емре е најмал проблем.
Одбраната <3

Роџерс добил кредит 4 (?!?!?!?!) години а менаџер ни беше само 3? :)
Иначе, кај кој добил кредит од 3 години? Кај навивачите? Малколм го отпиша у прво коло со ВБА у Ајриш кога ја глеавме :D[DOUBLEPOST=1454793772][/DOUBLEPOST]
Па баш и не би рекол дека Емре е типичен деструктивец зошто прво не постојат веќе типични деструктивци, освен оние што се веќе во поодминати години а второ, за таквите има техника за извоз. Емре има одлични предиспозиции да биде перфектен бокс ту бокс. Млад е, неискусен и има време за него, има и надеж. Емре е најмал проблем.
Одбраната <3

Е добро де, 3 години и нешто, згрешив. :D Пример кај мене имаше кредити толку време, кај тебе исто. :)

Кај мене имаше скоро до крај, кај тебе исто, кај Игор. Кај Малколм од старт беше отпишан, Бодо си го шкрташе и си пишуваше у тефтер на секои 2-3 месеци. Дивајдерот го избаци на крај на ланска сезона. Тоа не го менува фактот дека тука последниот збор го имаат газдите. Нив кога ќе им докурчи, тогаш ќе лета, кој и да е.

Море стружанец,
Јас не барам титула од Клоп следна сезона. Јас барам instant видлив напредок.
Ако нема напредок на тимот на стартот на следната сезона- аут.
Доста едоставно.

Засега нема напредок. Има уназадување од три степени. Минимум.

Море стружанец,
Доста едоставно.

Па добро, јасно дека треба да има инстант напредок. Ако вака играме и следна сезона во првите 13 кола, јас би Семи Ли да го вратиме, ама како менаџер. :D

Па добро, јасно дека треба да има инстант напредок. Ако вака играме и следна сезона во првите 13 кола, јас би Семи Ли да го вратиме, ама како менаџер. :D
Тој не беше едно време асистент кај нас? :D

Море стружанец,
Доста едоставно.

Бреј, сега Бодо ќе ти стегне пријава, brate, tsrni tsiganine.

Не излагам вечерва па имам време да филозофирам (а најмногу мразам да филозофирам кога губиме). :D

Горан, до наредна сезона 13то коло, Клоп ќе нема направено ни една година полна во Ливерпул, а ти ќе бараш да го бркаат? Ние не сме Реал Мадрид па да бркаме менаџери после секој кикс. Знам и мене фитилот ми е при крај ама боже мој, ако некој може да не извади од калта тоа е Клоп. 4 години Роџерс доби кредит а Клоп само една? Јасно е дека игрите и резултатите мора да станат подобри, ова не е прифатливо за клуб како Ливерпул макар и играчите не се по терк на Јирген.
Да не испадни дека ја користам фразата "следната е наша" ама правата слика (донекаде) каков Ливерпул ќе гледаме под Клоп ќе биде од в година.[DOUBLEPOST=1454791499][/DOUBLEPOST]

Не е крив Џан. На 22 години има огромен притисок врз него. На овие години тој не ни треба да игра по толку утакмици, а не пак да му ставаме притисок ваков дека тој треба да ни биде носител на играта.
Ja ќе ти се вмешам тебе малку, на 22 години некои веќе прават трансфери од по 80м евра, некои стануваат најдобри фудбалери, прифати си дека ви е лоша трансфер политиката, а не сте без пари, со тоа се согласувам дека наредната година ќе видите што може Клоп да направи, иако вас ви е тренер Клоп има респект од моја страна, заработен уште во Дортмунд,а што ви создава комплекси Реал, вака до недоглед ќе терате.

И да се разбереме у никој случај нејќам да бидете шампиони, сакам онаа стара топ 4 од минатото во Англија да се врати, Јунајтед,Ливерпул,Челзи и Арсенал..

Ja ќе ти се вмешам тебе малку, на 22 години некои веќе прават трансфери од по 80м евра, некои стануваат најдобри фудбалери, прифати си дека ви е лоша трансфер политиката, а не сте без пари, со тоа се согласувам дека наредната година ќе видите што може Клоп да направи, иако вас ви е тренер Клоп има респект од моја страна, заработен уште во Дортмунд,а што ви создава комплекси Реал, вака до недоглед ќе терате.

И да се разбереме у никој случај нејќам да бидете шампиони, сакам онаа стара топ 4 од минатото во Англија да се врати, Јунајтед,Ливерпул,Челзи и Арсенал..

Пријателе, од една планина на друга префрлаш, дај реформулирај го постов оти ништо не ти разбирам.

Сакам да кажам дека ви е лоша трансфер политиката, катастрофална тоа веројатно и го знаете.
Дека тоа што Џан имал 22години и дека во други клубови не би играл секој натпревар(или така нешто) баш и не држи вода, некои стануваат клучни фудбалери.
Дека го респектирам Клоп, уште во Мајнц кога беше, а во Дортмунд ме импресионираше, и го сакав во Јунајтед, ама ваша среќичка.
Дека Реал М. не би требало да ви создава комплекси на вас и на било кој во случајот со менувањето на тренерите, доколку не го бива, чао, не си доведен за да расипуваш, донесен си да направиш прогрес.

Тоа последното е обострано мислам и нема потреба да го објаснувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom