Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде лапајНе влага бе не влага незнам што кур ми се дешава у животот што грешам толку да неможе една ебана утакмица да влезе

Ехх бе Афало копиле едно не шутна 11 минути во последна четвртина а цела ја изигра .. Пол го фаќам со никаков шут со 7 поена прво полувреме ти за еден поен најде да ме заебеш .[DOUBLEPOST=1454880662][/DOUBLEPOST]
Ајде лапај![]()
Дечки како со кошарките?..ви оди?..гледам како ги владеете во последно време секоја чест
Не се секирај за Порто ќе ја свртат..има време за тоа
Чекаме коментар од тебе,ти фудбалски владетелу.
Па и кошарките влегоа.Денес фудбалите горе долу влегоа..Олимпиакос,ПСВ,Јувентус,Наполи,Барса,Рома,Реал и Арсенал...95% од фаворитите фудбалски влегоа и ти сега тука ми кажваш приказни како тоа кошарките биле посигурни за играње?..е сега шо да прам јас дека Порто имаа 100000 шутеви кон голот а Арука 1 посран шут во второто полувреме и натпреварот заврши 1-2...еднаш во милион се случува ова
Па и кошарките влегоа.
Жими кур Порто имал 1000 шутеви, не знаеја каде тераат, јалово напаѓаа без конкретна опасност.
Како не била местена, нема проблем. Ја глеаше ли бе, Порто е хаос, се кара цела екипа, тренерот го вади Брахими овој ќе го срушеше стадионот, фрла тренерки, шишиња... Не штима нешто во Порто, изгледа тоа што испаднаа од групи во ЛШ и пресметката со фановите после поразот од Челзи скроз ја уништија хемијата во тимот. Не е Порто за играње веќе, не знаат кај тераат.Абе ништо чудно и местена да беше..5000000000 милиони имаше уплата денес на Порто и цел свет ја чекаше 1..во ист термин со Рома и Реал Мадрид па ништо чудно што не влезе..којзнае ова се тешки суми на пари во прашање
Како не била местена, нема проблем. Ја глеаше ли бе, Порто е хаос, се кара цела екипа, тренерот го вади Брахими овој ќе го срушеше стадионот, фрла тренерки, шишиња... Не штима нешто во Порто, изгледа тоа што испаднаа од групи во ЛШ и пресметката со фановите после поразот од Челзи скроз ја уништија хемијата во тимот. Не е Порто за играње веќе, не знаат кај тераат.
Претходно сигурно прават и потпишуваат договор црно на бело дека кладилницата во одреден период ќе му ги исплати парите.Na transakciska