Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Казнс уште 10 поена би требало да влезе
Афало уште 3 ќе даде
Вучко фатен
останува копилево Крис Пол на 20.5 + само 2 даде од слободни 0-7 шут од поле браво бе да ти ебам црниот !

Оддамна се мислам да изиграм некој систем со повеќе натпревари 1,9 квота.
Пример 5од8 , 7 од 10 и сл.
Препорачете некој најдобар систем од овие за вакви квоти. На поголема уплата без фиксови.

Не му ја даваат на Казнс немогуче ајде ГГ поззззззззз

Дечки како со кошарките?..ви оди?..гледам како ги владеете во последно време секоја чест
f1a9d40a141691546848024535_700wa_0.gif

Реал уште 2 гола и уште 4 корни да изведе да имам за вечерва да играм барем :D

Аууу Казнс вана бе Стеф Кари 2 тројки по ред влезе + сега Афало нека даде уште 1 поен и да се надеваме на 14 од Пол во второ полувреме .[DOUBLEPOST=1454876265][/DOUBLEPOST]
Afflalo eden eben poen veke 12min nema dadeno!!
Kajgana Magijo ..
Не ми се верува да идат преку него во последниве напади .. вечерва само 8 шута зеде што е ништо за него .

Последно уредено:
Аууу Казнс вана бе Стеф Кари 2 тројки по ред влезе + сега Афало нека даде уште 1 поен и да се надеваме на 14 од Пол во второ полувреме .
Втората тројка му беше са паркинга... :D

Аууу Казнс вана бе Стеф Кари 2 тројки по ред влезе + сега Афало нека даде уште 1 поен и да се надеваме на 14 од Пол во второ полувреме .[DOUBLEPOST=1454876265][/DOUBLEPOST]
Не ми се верува да идат преку него во последниве напади .. вечерва само 8 шута зеде што е ништо за него .
Pleme da mu ebam..ova ne e normalno ejj,ne ocekuvav Rondo i Kazns da si idat + ..a ovaj se zaebava ..krv da sere !!

Ентони која одвратна фаца е во тимов ејј сам афало во корнер тој преку 2ца шутира 3ка за нерешено куртон ! Ејј која тактика ја имаат мајката си ебале покрај толку шутери го бараат тој порзингис да ги спашава кутриот топката од раце му избега да ти ебам тимот глупав !

Уште Порто ја чекам за 1570 денар..А најсигурен бев во нив..

Уште Реал и изгледа телето Бензема ќе ја заебе работата

Не влага бе не влага незнам што кур ми се дешава у животот што грешам толку да неможе една ебана утакмица да влезе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom