Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
По 1 гол ми треба на Селта - Севиља и Ферамунде - Порто Б.
Фала лепо :D

Последно уредено:
Dzabe Bradley i Rondo sto ke si vlagaat + do poluvreme,koga Cousins pogaga 1od6 a Afflalo samo 2 pati sutirase .

Ќе чекаш за добивка идиотиве кош неможат да погодат :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Real шугите почнаа со нивната :pos:
Ќе префрлат ваљда можеби требаше хендикеп пп, се знаеше дека ќе нагазат на почетокот. Али мртвиот Казнс 1/6 имаше у прва четвртина ццц...

За вечерва едно ливче пошто неам уплатено цел ден.
Реал кошарката 91,5+, редовно ги полнат со 95+ коша овие тимови од долниот дел на табелата а и Естудијантес е перфектен тим за да ја кренат самодовербата после поразот во Евролига.
Реал фудбалот 2, редно време е да победат на гости.
Порто 1, мора да победуваат против овие тимови ако сакаат да останат во битка за титулата.
Рома 1, ваљда се управија со новиот тренер.
Казнс +, Геј најверојатно не игра а Бостон со Сулингер под кошот е очаен, се надевам Бостон резултатски колку-толку ќе се држат па нема да има blowout.
Талентиве ги изиграв и јас со 1.18 коеф, али го примија уште прва минута :pos:

Немогуче валенсија, секогаш одат над 160 сега 130 нема да дадат :tapp:

15та секунда порто гол прими...и ќе се тресиме сега 90 минути семката да им ебам

15та секунда порто гол прими...и ќе се тресиме сега 90 минути семката да им ебам

Не се секирај за Порто ќе ја свртат..има време за тоа

Немогуче валенсија, секогаш одат над 160 сега 130 нема да дадат :tapp:

I uste site kladilnici ja krenaa granicata na 162.5 od pocetnata 159.5...imav namera da gi igram plus, ama koga ja smenja granicata si ja pisav Valensija 79.5 - ...Fala im..

Пол бе маму ти јебем 0-7 шутира кретенот само 2 поена од слободни има .

I uste site kladilnici ja krenaa granicata na 162.5 od pocetnata 159.5...imav namera da gi igram plus, ama koga ja smenja granicata si ja pisav Valensija 79.5 - ...Fala im..

Од сабајле јас ја фатив на 154 ама што ако, последна ми беше на тикет ушт сигурен дека ќе фатам неја ни штитев :tapp:

Back
На врв Bottom