Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

BooBojan

Гостин
Нa aтлетикo и нa реaл им е пoништенa зaбрaнaтa. Мислa декa и нa летo ќе смеaт дa прaвaт трaнсфери.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Na Smaling ne mu odgovara brza igra, proverete ako ne veruvate, klasa igraci nekogas ne se dostapni tuku timot treba da pritisne za da gi donese, Murinjo ne go sakam a neznam kogo sakam...
Баш Смолинг го сака тоа, исти Фердинанд е.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Баш Смолинг го сака тоа, исти Фердинанд е.
Мое мислење е дека одкако сменија и почнаа малку побрзо да играат играчите, Смолинг падна малку, може грешам :D[DOUBLEPOST=1454705841][/DOUBLEPOST]Фелаини повреден ли е? Дека одкако го сменија одма отиде во соблекувалната?

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Не грешиш, само не знам дали е до темпото. Почна да се наѕира промена во играта кај Смолинг уште од мечот со Волфсбург, кулуминираше со пеналот против Њукасл. Али сепак, игра во доста јак ритам, без одмор. Сфатливо ми е.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не грешиш, само не знам дали е до темпото. Почна да се наѕира промена во играта кај Смолинг уште од мечот со Волфсбург, кулуминираше со пеналот против Њукасл. Али сепак, игра во доста јак ритам, без одмор. Сфатливо ми е.
И за тоа ем треба добар играч да му биде партнер на Смолинг, оти Блинд ич не може да му помогне во ситуации кај што му попушта концентрацијата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
И за тоа ем треба добар играч да му биде партнер на Смолинг, оти Блинд ич не може да му помогне во ситуации кај што му попушта концентрацијата.
Во тоа и се состоеше успешноста на Видиќ и Фердинанд, овој идеше директно да нападне на топка, па ако направи кикс, Рио изиграваше sweeper.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Се надевам дека не е точно,зашто ако е осеќам ќе се претворам во Христов за Ван Гал ко труби:D.подобро речено никад нема да го прифатам и увек ќе си имам дежурен виновник

Kajgana Shop

На врв Bottom