Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Барем кај нас ќе има целосна слобода и секој успех и неуспех ќе е целосно негов. Така да ќе нема простор за оправданија.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Барем кај нас ќе има целосна слобода и секој успех и неуспех ќе е целосно негов. Така да ќе нема простор за оправданија.
Само да не почне со приказните ме мразат судиите и има завера против мене. Ако почне со тоа, веднаш да го набркаат...

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Koлку ќе ми бидат смешни тие што викаат Гвардиола вс Мурињо дерби, а се избаци некој како Раниери оваа сезона, па на сите да им е*е мајката :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
VAN GAAL: MATA WASN'T GOOD ENOUGH TO BE MY NO.10 & MAYBE PEREIRA'S BETTER!

The Dutch coach says the Spain international must continue to impress if he wants to stay in his central role as the young Belgian-born attacker

Louis van Gaal has told Juan Mata he must keep his performances up if he is to avoid being usurped as Manchester United's attacking midfielder by Andreas Pereira.

The Spaniard has been used on the right wing for the most part this season, but he has started through the middle in United's past two games, helping Van Gaal's men to wins over Stoke City and Derby County.

Pereira has played just four Premier League games this term for the Red Devils and came on to play for the final few minutes against Stoke, replacing the ex-Chelsea man.

Van Gaal is happy for Mata to continue in the role, but said the 27-year-old needs to keep impressing, otherwise he could be dropped for the 20-year-old Belgian-born attacker.

"I have already played Mata in the same role. Maybe you remember that," the Dutchman said.

"I'm not changing him from that role, he has changed himself because previously he wasn't good enough there. That is the reason.

"It is not the coach or the manager, but when he is playing like he has been playing now, he shall play at No.10.

"We will have to see if he plays there on Sunday against Chelsea. Maybe I have another No.10 who is better than Mata - maybe Andreas Pereira is better.

"I don't discuss that with you, I'll discuss it with Juan Mata. Juan Mata knows, and maybe he is doing better now."

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
:pos:

Ајде сега разбуди се од сонот,и размисли колку пати треба да го поделиш овој број за да ја добиеш вредноста на Руни :D
Што му фали ? Сите заби ги има а коса има и повеќе отколку на 17 години :D ! Плус Легенда на АПЛ , скоро сите рекорди ги има срушено , додека да го одведат во Кина и тие што преостануваат ќе ги урниса . Рекордите мислам не МУ :cool: !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Oвa вo пaкет сo Мурињo би бил дoбaр дил. Гo гледaв интервјутo сегa нa Мoу и oчaен е пo Јунaјтед aкo гo читaте меѓу редoви.

Kajgana Shop

На врв Bottom