Општи дискусии за ТВ серии

O

ob1

Гостин
Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D
Никако не останува најдоброто да го изгледаш.
Најдоброто веќе си го изгледал, а тоа е до 4та-5та сезона, другото е тешко срање.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
А да ми го јадете курот сите може? :D Остајте ме да ја доглеам па ќе кажам дали сте биле во право или не. :D Ај шукурац, што се заебав да пишам. :D[DOUBLEPOST=1454426642][/DOUBLEPOST]
Никако не останува најдоброто да го изгледаш.
Најдоброто веќе си го изгледал, а тоа е до 4та-5та сезона, другото е тешко срање.
Добро Оби Wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Abe ja tolku godini ja gledav so puno ljubov pa na kraj ne ja dogledav od so stana ocaj. :D
Posakuvam mene nekoj da mi skrsese film. A ja ne prekinuem stvari onaka.

Sakame da te postedime. :D

O

ob1

Гостин
А да ми го јадете курот сите може? :D Остајте ме да ја доглеам па ќе кажам дали сте биле во право или не. :D Ај шукурац, што се заебав да пишам. :D[DOUBLEPOST=1454426642][/DOUBLEPOST]
Добро Оби Wot
Не ме нервирај ќе ти кажам како завршува! :D

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене освен финалето, до сам крај ми беше интересна серијата. Еден од најјаките и највпечатливите ликови во серија е Декстер.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
моментално на хрт оди 3тата сезона од house of cards, кај нас има црни рози. Е има разлика, колку сме назад во култура,во се.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Декстер го имаше најлошто финале (последна сезона) во историјата на човештвото. А сум изгледала многу лоши серии. Уште ме боли срце кога ќе ми текне што и направија на серијата на крај.[DOUBLEPOST=1454447387][/DOUBLEPOST]
Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D
Каков несреќен избор на зборови. Сори веќе ти ја заебаа. Ама морав и јас.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Некој ја гледаше првата епизода од серијата на fx american crime story?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Ја изгледав првата епизода од Lucifer, па да пишам дека не сум импресиониран. И покрај очигледно глупата приказна во која на Луцифер му здодеал пеколот па решил малку да се зеза на земјата и аматерски да се занимава со детективски работи, ми изгледаше дека некој од стриповите на Нил Гејмен може да разбуди поголема имагинација, инспирација и сл. Ама не. Слабо некако :) . Може и да изгледам уште една епизода, колку да видам дали нешто ќе се промени, но ми се чини дека серијава нема да трае долго.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
На Телма ја даваат Honourable Woman, кој ја нема гледано серијата е одлична.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Почна некој да ја гледа Colony, каков е впечатокот до сега ?

Kajgana Shop

На врв Bottom