Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Абе имало полно случаеви... еден нема таков. Тоа е само хипотетичка ситуација дадена. Без пенетрација и без свршување да земе тест за бременост ќе бидат најглупите потрошени пари у живот.Pa mozno e ako doslo do kontakt so sperma, ima polno takvi slucai, test za bremenost e najsigurno, a i ne znam sto tolku muabet, abre odi kupi si 100 denari alooooo na ti gi kazi smetka kje ti uplatam da ne te citam vise![]()
ocigledno ne vlagas uopste a ne pa dlaboko, som samo si trljal...Абе во ред и фала многу на тие што одговоривте не дека сум сексуално необразована личност него имам конфликтни мислења + ја сум таков карактер влагам по длабоко...[DOUBLEPOST=1454280809][/DOUBLEPOST]
Ако 100 денари за тебе се големи пари, тогаш ок.Абе имало полно случаеви... еден нема таков. Тоа е само хипотетичка ситуација дадена. Без пенетрација и без свршување да земе тест за бременост ќе бидат најглупите потрошени пари у живот.
овој има 13 години и гајле нема, каков страв...Па дечки денес и е 35ти....За тест таква работа не ме прашувајте пошо кога и да ја прашам нешто со тоа ми вика уживај....Незнам што да праам веќе ме фаќа страв
Мене не ми е до зезанција од арно сигурно не би се замарал па ни членовите на форумов...
кај млади девојки со неурамнотежен циклус, може да дојде до доцнење на циклусот и до 3 месеци..., затоа убаво ти пишаа, тест од аптека и чиста работа... друго решение нема...Мене не ми е до зезанција од арно сигурно не би се замарал па ни членовите на форумов...
Па не и се десило до сеа а за тест не го праам ја она треба да го праи а пишав погоре за тоа како и да е нема везе фалакај млади девојки со неурамнотежен циклус, може да дојде до доцнење на циклусот и до 3 месеци..., затоа убаво ти пишаа, тест од аптека и чиста работа... друго решение нема...
Па фала богу дека она треба да го прави тоа, не дај боже ти да си труден, што ќе праиме тогаш дури, иди до аптека, купи еден и дај и го да провери, да ви се нацрта ли се.Па не и се десило до сеа а за тест не го праам ја она треба да го праи а пишав погоре за тоа како и да е нема везе фала![]()
Сите гледаме дека те мота, само ти неПа дечки денес и е 35ти ден утре 36ти нема сеуште добиено и не ја заболува веќе стомак до сега стално ја заболувало пред да добие ама ете а градите и се подуени...За тест таква работа не ме прашувајте пошо кога и да ја прашам нешто со тоа ми вика уживај....Незнам што да праам веќе ме фаќа страв
Колку сакам да беше така незнаешЗа твое добро се молам и надевам дека се обидуваш да тролаш.