Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако е глуп и му се даваат 700 евра за днк на секоја што ќе го вози, нека не паничи на форум
то може и судски да се наложи па ќе плати тој шо ќе изгуби

Море 700 евра еднократно се ништо пари у случај ако не е негово. Ако е тоа ти се 700 евра плус на иладниците шо ќе ги даде низ годините. :)

Епа ако е глуп и му се даваат 700 евра за днк на секоја што ќе го вози, нека не паничи на форум

Абе не ме вози никој си прашуем само нели е боље да прашаш? Да имав секс ќе речевте па како имаш секс а не едуциран абе ве дрма она македонсконо тој нагон одма да искритикувате некој да му ебете мајката а беше многу просто прашање и прост одговор се бараше вие тестови днк 700 еура и да ти се згади да читаш...

Абе не ме вози никој си прашуем само нели е боље да прашаш? Да имав секс ќе речевте па како имаш секс а не едуциран абе ве дрма она македонсконо тој нагон одма да искритикувате некој да му ебете мајката а беше многу просто прашање и прост одговор се бараше вие тестови днк 700 еура и да ти се згади да читаш...
Другар ние ти дадовме и директно и индиректно , за твое добро ти зборуваме, не знам што се лутиш, затоа што прашања за забременување од триење извини вака ама сексуално образована личност не поставува.

Другар ние ти дадовме и директно и индиректно , за твое добро ти зборуваме, не знам што се лутиш, затоа што прашања за забременување од триење извини вака ама сексуално образована личност не поставува.

Абе во ред и фала многу на тие што одговоривте не дека сум сексуално необразована личност него имам конфликтни мислења + ја сум таков карактер влагам по длабоко...[DOUBLEPOST=1454280809][/DOUBLEPOST]
Ако ја напумпа некој дур ја триеш ти:pos:

Па ти богу на хуморот ова од искуство си знаеш...

Абе во ред и фала многу на тие што одговоривте не дека сум сексуално необразована личност него имам конфликтни мислења + ја сум таков карактер влагам по длабоко...

Со оглед дека девојката е невина и со оглед на твојот карактер да си поставуваш длабоки прашања ако бидни нешто тогаш најдобро е да осниваш религија.

Види со неа муабетов не сме го правеле она воопшто не ми спомнува за вакво нешто искрено ја сум тој што се плаши и затоа прашувам а иначе тоа што има зголемен апетит и се случувало пред да добие и не и е поврзано со стрес од ситуацијава во главно
А замисли таа има добиено, ама ете не ти кажала (ако не сте разговарале зошто да ти каже?), а ти се тупаш по нет за тоа

Нема везе не сум будала да тролам зборувам за проблемот веќе 34 ден не и дошло а вика градите дека ја болат стомакот од време на време што значи тоа?

Нема везе не сум будала да тролам зборувам за проблемот веќе 34 ден не и дошло а вика градите дека ја болат стомакот од време на време што значи тоа?
Има камен у бубрег -_-
ке и дојде за ден два , што се испозамара ти толку не ми е јасно ? До недела дена да касни циклус се толерира , жив организам е мајка му стара , не работи како саат

Има камен у бубрег -_-
ке и дојде за ден два , што се испозамара ти толку не ми е јасно ? До недела дена да касни циклус се толерира , жив организам е мајка му стара , не работи како саат

А што кога ќе пројде таа недела што после?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Тест за бременост, 100 денари во аптека, купи и и крај на приказната

А што кога ќе пројде таа недела што после?
После си има тест за бременост во аптека , гинеколошки преглед , каде ќе и објаснат зошто и како и каснело , можеби има циста што не пукнала па изостанува циклусот , драстични временски промени , стрес , диета , итн . сево ова е причина за каснење на циклус , а плус ако е во пубертет верувам дека не и е регулиран циклусот . Мене ми се има случено на 68 ден да ми дојде , ама не паничев ,ако си сигурен дека не си свршил во неа , нема што да се потресуваш , олади ќе и дојде
Едит - видов дека си пишал девојчево е девица , нема шанси да е бремена особено не без пенетрација и ејакулација внатре во матката . Таман работа од триење да се забременувало , до сеа сите ќе имаа по 5-10 деца

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom