Makarov's Lead
Tifo
- Член од
- 22 ноември 2011
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 177
Па тоа и ја го знаев се дур не прочитав оние е*ани сајтови демек неморало пенетрација бла бла...ама ете се поклопија настаниве и ме стаи у мисла викам подобро да прашам бар да ми биде поарно иначе фала за секој одговорПосле си има тест за бременост во аптека , гинеколошки преглед , каде ќе и објаснат зошто и како и каснело , можеби има циста што не пукнала па изостанува циклусот , драстични временски промени , стрес , диета , итн . сево ова е причина за каснење на циклус , а плус ако е во пубертет верувам дека не и е регулиран циклусот . Мене ми се има случено на 68 ден да ми дојде , ама не паничев ,ако си сигурен дека не си свршил во неа , нема што да се потресуваш , олади ќе и дојде
Едит - видов дека си пишал девојчево е девица , нема шанси да е бремена особено не без пенетрација и ејакулација внатре во матката . Таман работа од триење да се забременувало , до сеа сите ќе имаа по 5-10 деца
Да додадам дека нема регуларен циклус те не го пропуштила до сега него секој месец различно и доаѓа најрано на 28 дена најкасно на 39...