Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
то може и судски да се наложи па ќе плати тој шо ќе изгубиЕпа ако е глуп и му се даваат 700 евра за днк на секоја што ќе го вози, нека не паничи на форум
то може и судски да се наложи па ќе плати тој шо ќе изгубиЕпа ако е глуп и му се даваат 700 евра за днк на секоја што ќе го вози, нека не паничи на форум
Ако ја напумпа некој дур ја триеш тиA dobro dali moze od toa da se ostane bremena???
Абе не ме вози никој си прашуем само нели е боље да прашаш? Да имав секс ќе речевте па како имаш секс а не едуциран абе ве дрма она македонсконо тој нагон одма да искритикувате некој да му ебете мајката а беше многу просто прашање и прост одговор се бараше вие тестови днк 700 еура и да ти се згади да читаш...Епа ако е глуп и му се даваат 700 евра за днк на секоја што ќе го вози, нека не паничи на форум
Другар ние ти дадовме и директно и индиректно , за твое добро ти зборуваме, не знам што се лутиш, затоа што прашања за забременување од триење извини вака ама сексуално образована личност не поставува.Абе не ме вози никој си прашуем само нели е боље да прашаш? Да имав секс ќе речевте па како имаш секс а не едуциран абе ве дрма она македонсконо тој нагон одма да искритикувате некој да му ебете мајката а беше многу просто прашање и прост одговор се бараше вие тестови днк 700 еура и да ти се згади да читаш...
Абе во ред и фала многу на тие што одговоривте не дека сум сексуално необразована личност него имам конфликтни мислења + ја сум таков карактер влагам по длабоко...[DOUBLEPOST=1454280809][/DOUBLEPOST]Другар ние ти дадовме и директно и индиректно , за твое добро ти зборуваме, не знам што се лутиш, затоа што прашања за забременување од триење извини вака ама сексуално образована личност не поставува.
Па ти богу на хуморот ова од искуство си знаеш...Ако ја напумпа некој дур ја триеш ти![]()
Со оглед дека девојката е невина и со оглед на твојот карактер да си поставуваш длабоки прашања ако бидни нешто тогаш најдобро е да осниваш религија.Абе во ред и фала многу на тие што одговоривте не дека сум сексуално необразована личност него имам конфликтни мислења + ја сум таков карактер влагам по длабоко...
А замисли таа има добиено, ама ете не ти кажала (ако не сте разговарале зошто да ти каже?), а ти се тупаш по нет за тоаВиди со неа муабетов не сме го правеле она воопшто не ми спомнува за вакво нешто искрено ја сум тој што се плаши и затоа прашувам а иначе тоа што има зголемен апетит и се случувало пред да добие и не и е поврзано со стрес од ситуацијава во главно
Не,стално ми кажува кога има...А замисли таа има добиено, ама ете не ти кажала (ако не сте разговарале зошто да ти каже?), а ти се тупаш по нет за тоа
Има камен у бубрег -_-Нема везе не сум будала да тролам зборувам за проблемот веќе 34 ден не и дошло а вика градите дека ја болат стомакот од време на време што значи тоа?
А што кога ќе пројде таа недела што после?Има камен у бубрег -_-
ке и дојде за ден два , што се испозамара ти толку не ми е јасно ? До недела дена да касни циклус се толерира , жив организам е мајка му стара , не работи како саат
Тест за бременост, 100 денари во аптека, купи и и крај на приказнатаНема везе не сум будала да тролам зборувам за проблемот веќе 34 ден не и дошло а вика градите дека ја болат стомакот од време на време што значи тоа?
После си има тест за бременост во аптека , гинеколошки преглед , каде ќе и објаснат зошто и како и каснело , можеби има циста што не пукнала па изостанува циклусот , драстични временски промени , стрес , диета , итн . сево ова е причина за каснење на циклус , а плус ако е во пубертет верувам дека не и е регулиран циклусот . Мене ми се има случено на 68 ден да ми дојде , ама не паничев ,ако си сигурен дека не си свршил во неа , нема што да се потресуваш , олади ќе и дојдеА што кога ќе пројде таа недела што после?