- Член од
- 9 октомври 2012
- Мислења
- 2.922
- Поени од реакции
- 1.479
Можеше кратко и јасно да му речеш Не, да или не знаеш или уште подобро да го игнорираш.
Знам, и јас не ни морав да те цитирам.
Можеше кратко и јасно да му речеш Не, да или не знаеш или уште подобро да го игнорираш.
Знам, и јас не ни морав да те цитирам.
Ерера реално не покажа ништо последниве неколку утакмици без разлика дали не му одговара позицијата или има пад на формата ама бидејќи е миленик на навивачите никогаш не е критикуван,според мене Ерера не е некој на кој може да се ослониме цела сезона правам муабет кога би имале јака екипа за овие е измислен,ама ако сакаме титули ќе мора да се зема нов играч кој ќе му биде партнер на ШнајдерлинДармиан ќе биде во комбинација за натпреваров денеска. Добро би било да стартуваат тој и Бортвик-Џексон поради фактот што Варела е некако нестабилен. Руни и Мата се фалеа во некое интервју дека добиле поголема слобода да напаѓаат како што самите знаат па очекувам отворена утакмица. Би било добро да стартуваат Керик, Ерера и Шнајдерлин во средина ама мислам дека тоа нема да го видиме денеска.
Ерера е играч кој ако му дадеш слобода да си ја игра својата игра ќе биде покорисен од сите останати. 10 ка не може да биде никогаш и нормално е да пружа лоши партии на таа позиција.Сепак јас би за Мурињо,какви епски дуели би биле со граѓаните[DOUBLEPOST=1454427190][/DOUBLEPOST]
Ерера реално не покажа ништо последниве неколку утакмици без разлика дали не му одговара позицијата или има пад на формата ама бидејќи е миленик на навивачите никогаш не е критикуван,според мене Ерера не е некој на кој може да се ослониме цела сезона правам муабет кога би имале јака екипа за овие е измислен,ама ако сакаме титули ќе мора да се зема нов играч кој ќе му биде партнер на Шнајдерлин
Оваа формација што ја форсира ЛВГ, не му одговара на Херара. На ниту една позиција во оваа формација не може да си го исполни својот потенцијал.Ерера е играч кој ако му дадеш слобода да си ја игра својата игра ќе биде покорисен од сите останати. 10 ка не може да биде никогаш и нормално е да пружа лоши партии на таа позиција.
Ерера братче нема своја игра , ова онака ако не си приметил !Ерера е играч кој ако му дадеш слобода да си ја игра својата игра ќе биде покорисен од сите останати. 10 ка не може да биде никогаш и нормално е да пружа лоши партии на таа позиција.
Наместо да ме лајкуваш оној лајно ми праќа, лајно едно лајносано.
Не прочита ти изгледа, така сака Ван Гал дека не му се вклопуваат нови играчи. Ако требало со Варела и со Џексон ќе игра цело време, ама сакал малце играчи да има за да може да ги контролираЗаврши преодниот рок, ни купивме играч, ни па баравме некој.. Ќе помисли човек полусезона снова сме имале!