Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ризикувавме со Мојс и со пијаницава, а не вредел ризикот со Мурињо. Ајде бе. Па секако е make or brake работава. Или ќе се тепаме со Сити за титули или со Ливерпул ќе делиме history channel.

И Вуди банкаров не знае кај тера.

Матер да им ебам, ми се одмили и фудбал и клуб.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.909
Поени од реакции
23.009
Изгледа намерно не земавме никој,ќе се чека налето ккога ќе имаме нов тренер..

R

red.devil

Гостин
Заврши трансфер периодот и едвај чекам да почни другиот (или погрешно звучи ова? :cautious:) т.е. да заврши сезонава з'ш се гледа дека ојде у курац. Исто како партија шах, си почнал со глупи потези и се гледа дека лошо си покриен, а главните фигури си ги трејдал за пиончиња. Без никаква надеж дека може да напрајш нешто повеќе зошто си отворен и те бушат од сите страни ти иде да ја предајш партијата, a единствена надеж да победиш ти е противникот да се изрезили повеќе од тебе... :(

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.309
Поени од реакции
3.697
И јас тоа мислам, не сакаат да платат милиони за некој кој новиот тренер нема да го игра. Вака прво тренер па тој нека бира играчи според тактиката која сака да ја примени. Фала но не ни треба нов Фелаини или слично кој е само лична желба на некој.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ej aбе денес со Стоките играме? хаха од 21ч ќе има ли на СК?
Што бе не го вратат Гил спортски директор, овој Вуди нема фаца да биде спортски директор, има фаца на бубалица.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ej aбе денес со Стоките играме? хаха од 21ч ќе има ли на СК?
Што бе не го вратат Гил спортски директор, овој Вуди нема фаца да биде спортски директор, има фаца на бубалица.
Не знам, ама многу е едноставно да се провери на сајтот на СК и да се види дали ќе има пренос, ама ајде ќе помислам дека имате време да прашате на форум, ама сте зафатени за проверка на сајтот на СК :)
Да, ќе има на СК 3

E

Epsilon

Гостин
Не знам, ама многу е едноставно да се провери на сајтот на СК и да се види дали ќе има пренос, ама ајде ќе помислам дека имате време да прашате на форум, ама сте зафатени за проверка на сајтот на СК :)
Да, ќе има на СК 3
Можеше кратко и јасно да му речеш Не, да или не знаеш или уште подобро да го игнорираш.

Знам, и јас не ни морав да те цитирам.

:D

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
До кај е Басти со повредата, пијаниот имаше ли прес?
На пресот ништо не рече за Бастијан, најверојатно го пропушта и овој натпревар. По се изгледа сериозна е повредата што ја доби против Шефилд, а иако првоначелно го демантираа тоа од клубот. Те веќе 1 месец е аут.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.861
Поени од реакции
67.389
A и да не е повреден, сепак не може да изигра 90 минути...

Kajgana Shop

На врв Bottom