Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.010
Ај барем нема повеќе да си правиме филмови за Пеп. Ме интерсира кој им е во план на нашите.

Инаку со Тери и Кејхил аут рачунајте ги за голема конкуренција Челзи за Стоунс. Нема да ме чуди ако веќе го договориле. :D
Bas toa sakav da pisam sto planiraat nasite,sega zasega se izgubeni neznaat kaj terat i sto im e filmot sto seuste go cuvat Van Gal?

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Целта на Јунајтед им е да најдат тренер за многу години, а Мурињо го знаеме сите дека повеќе од три сезони во еден клуб не останува, така мислам би бил и во случајот со Јунајтед ако би потпишал, за на клупа моемнтално од тренерите да дојде најдобро би бил Симеоне.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Da mu ebam Guardiola ke jade zaushki gledam jas..[DOUBLEPOST=1454333788][/DOUBLEPOST]
Целта на Јунајтед им е да најдат тренер за многу години, а Мурињо го знаеме сите дека повеќе од три сезони во еден клуб не останува, така мислам би бил и во случајот со Јунајтед ако би потпишал, за на клупа моемнтално од тренерите да дојде најдобро би бил Симеоне.
Kaj ke odi I on po gjavolite kaj ne bese veke

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.860
Поени од реакции
2.762
Таков тренер веќе и да не постои за долго време што ќе седи 10-15 години. Од тие олд скул тренери само Венгер остана. Приближно такви се ете Симеоне и Клоп. Ама од кај да знаеме и тие дали би останале повеќе од 4-5 години во еден клуб. На Јунајтед во моментов му треба тренер кој што веднаш ќе донесе успех, по една сезона максимум две. Од слободниве само Мурињо е таков. Додуша само он е слободен ко ќе видиш...

A

apidrone

Гостин
Муабетот „тренер за многу години“ е праен 325346347637346 пати у клубов, ваљда дојдовме до заклучок дека тоа време умре.
Него сеа ми текна, па Пелегрини е слободен на крај на сезона :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Муабетот „тренер за многу години“ е праен 325346347637346 пати у клубов, ваљда дојдовме до заклучок дека тоа време умре.
Него сеа ми текна, па Пелегрини е слободен на крај на сезона :D
Вo Вaленсијa нaјверoјaтнo терa тaкa дa сo Гери ќе мaтиме 3-5-2 xD

E

Epsilon

Гостин
Се изгореа со Мојс, единствено да пробаат со некој од легендите на клубот, да речеме Гигс. Но, најдобро решение моментално е да се ангажира Мурињо, секако без клуб е.

Како и да е, велам јас дека ќе не фати ливерпулски пост. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе помина тоа барале тренер за долги години, се знаеше дека најголема грешка на клубот ќе биде ако тргне да бара сличен човек на Фергусон, таков човек нема никогаш повеќе да се роди.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Инаку бордот од 100% НЕ за Мурињо, сега биле 50-50. Ајде можда до јуни ќе се премислат и другите дртала :ROFLMAO:

S

silmarillion

Гостин
Каков Симеоне незнае да бекне англиски. Мурињо искача како најдобра варијанта според мене. Иначе позитивната страна на доаѓањето на Гвардиола е што ќе се крене квалитетот на лигата. Дали Јунајтед ќе го следи тој тренд останува да видиме. Иначе добра варијанта е да ги гледаме Гвардиола, Клоп и Мурињо во иста лига.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Се изгореа со Мојс, единствено да пробаат со некој од легендите на клубот, да речеме Гигс. Но, најдобро решение моментално е да се ангажира Мурињо, секако без клуб е.

Како и да е, велам јас дека ќе не фати ливерпулски пост. :)
Далеку од тоа дека ќе завршиме како Ливерпул :), само муабетот ми е дека на пазарот за тренери нема и некоја опција шо би ни одговарала, а се слагам Гигс да стане тренер далеку подобар ќе биде од ЛВГ :)[DOUBLEPOST=1454334507][/DOUBLEPOST]
Таков тренер веќе и да не постои за долго време што ќе седи 10-15 години. Од тие олд скул тренери само Венгер остана. Приближно такви се ете Симеоне и Клоп. Ама од кај да знаеме и тие дали би останале повеќе од 4-5 години во еден клуб. На Јунајтед во моментов му треба тренер кој што веднаш ќе донесе успех, по една сезона максимум две. Од слободниве само Мурињо е таков. Додуша само он е слободен ко ќе видиш...
Мурињо сонува само само за да стане тренер на Јунајтед од кога е дојден во Премиер лигава тој и пари би дал за да дојде :), ама и на ЛВГ му е таа целта оваа сезона веќе да донесеше успех, ама далеку е од тоа, зато имаше и договор потпишан на три години, ама по се изгледа дека таа 3та година нема да ја дочека :D, како и да е нема големи опции на маркетов.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.010
Trener za dolgi godina nemaa sansi takov da se najde,edinstvena opcija ni e Murinjo i treba dda se reagira navreme dodeka e sloboden..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Ефектoт нa кoнкуренцијa требa дa прoигрa и кaј нaс сегa, пoгoтoвo штo се рaбoти зa грaдски ривaл...Акo не се успие упрaвaвa пaк и дa oстaнеме и нaдвoр oд кoнкуренцијa кoјa би не чинелa фaтaлнo нaредниве х гoдини.

R

red.devil

Гостин
Гигс ако го назначат тоа ќе биде потврда на моето мислење дека не знаат што праат надлежните во клубот. Легенда е, го почитувам како таква ама Гигс е меѓу последните што сакам да биде избран за менаџер во ваква ситуација. Дури Мурињо (нека ме извинат неговите симпатизери ама јас немам верба во неговата ментална состојба по фијаското сезонава) ќе е подобра опција од Гигс.
Иначе, има квалитетни менаџери со лопата да ги збираш, само треба да има визија управата што сака, тоа е најбитното.

Kajgana Shop

На врв Bottom