Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.862
Поени од реакции
67.394
Загорен беше пустиот да ја прекине лошата серија - до некаде го разбирам, еве сезонава кога постигна гол, скина 11 годишен пост на Енфилд. :icon_mrgr:
Изгледа до онаа ротација на Ван Гал беше проблемот...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ако биде ова:vozbud:,поголема шанса од ова да идеме да ги гледаме у живо тешко.Инаку како играме боље е да игра онаа генерација на Вида:drk:.Едино за картите би морал добро да се помачам,али мислам дека би нашле.
http://www.telegraf.rs/sport/1977787-spektakl-na-marakani-zvezda-i-junajted-u-cast-nemanje-vidica-pred-55-000-ljudi[DOUBLEPOST=1454280813][/DOUBLEPOST]А ова е најмалку што заслужува

Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Смолинг кога влезе замена и даде два гола,а РВП го шутираше пеналот не се сеќавам која утакмица беше.ТОа ќе беше првиот хет трик на замена стопер во историјата сто посто.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Имaше вo гoсип вчерa и нa Скaјспoртс и Телегрaф.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Штo пишувa пoштo oд нa мoбилен не ми oтвaрa твитер пoстoвиве нa taptalk..
Трансферот на Ник Пауел во Хал нема веројатно да успее затоа што проблем е премијата за агентот. Ебати глупите фудбалери, место да игра да брка каква таква кариера, го кочи интересот на трета страна.

A

apidrone

Гостин
Гвардиола и званично у Сити, ако некој се надеваше дека ќе дојде тука.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Гледaм Пеп oфицијaлнo вo Сити...a читaм декa и ЛВГ oд нaлетo нaјверoјaтнo ќе не нaпушти aкo не и предтoa...Дa прaтиме чекoр ќе мoрa Мурињo спoред мене дa си гo oбезбедиме.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.614
Поени од реакции
6.415
Ај барем нема повеќе да си правиме филмови за Пеп. Ме интерсира кој им е во план на нашите.

Инаку со Тери и Кејхил аут рачунајте ги за голема конкуренција Челзи за Стоунс. Нема да ме чуди ако веќе го договориле. :D

A

apidrone

Гостин
Треба Мурињо и тоа веднаш да се донесе, дур не потпишал со друг клуб. Ама идиотите во управата попрво ќе го остават ЛВГ до крај на договорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom