Толку брзо нема шанси да осети некаков симптом, сигурно од нешто друго и е повракањетоДечки да прашам девојками доби на 1ви месецов и дури на 12 имавме триење на анусот без пенетрирање случајно имаше допир со вагината и тоа однадвор мн кратко...Вчера сабајле кога станала повратила вода како што ми кажа денес исто и дошло ама не повратила и траело мн кратко искрено имам многу читано за ова и од повеќето луѓе на форумов и пошироко дека не се останува така лесно трудна без свршување со триење сеа мојава ситуација може е смешна али исто така читав дека при секој контакт со гениталиите има можност за бременост и инфекција...Ме загрижи ова со лошењево искрено затоа и го поставувам прашањево ми треба помош од поискусните фала.
A dobro dali moze od toa da se ostane bremena???Толку брзо нема шанси да осети некаков симптом, сигурно од нешто друго и е повракањето
Може е смешно али денес и е 31 ден и не добила уште а и се јаде цело време... незнам више :/Има вирус, не е бремена. За 12 дена симптоми како бременост не се возможни. За другото не би коментирала, смешно е.![]()
Sure check тест за бременост, 150 денари е.Може е смешно али денес и е 31 ден и не добила уште а и се јаде цело време... незнам више :/
Што да сме се подзаборавиле кога не сме имале секс ... мислам невина е[DOUBLEPOST=1454258949][/DOUBLEPOST]Каква бремена, сеа и психата и игра и ја кочи да добие. Зборам за случајов, ако прошлиов месец сте се подзаборавиле некој пат тоа е веќе друго.
Види работата е што не се замара она...Конкретно ова е мој проблем не сум спремен сеа за деца и затоа немаме секс и еве се погоди вака ова и ме стави во мисла затоа и пишав на форумов...Sure check тест за бременост, 150 денари е.
А тоа со апетитот тврдам дека е сугестивно, ако е бремена две недели демек одма и се јаде ненормално? Тоа после 5-тата недела се јавува.
Чекајте уште 2-3 дена и нека направи тест.