Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
И за Зума беа слични муабетите, дека Франција и Англија не се исто...

Се зависи од играчот, Мата кога дојде од 1 минута почна да игра, не му требаше адаптирање на лигата и тимот.
Оскар како поминува времето е се полош, наместо да напредува.

Нашиве изгледа трансферите чекаат да ги направат на 31 во 23:30... да има интересна содржина на Скај.[DOUBLEPOST=1454097211][/DOUBLEPOST]И за Зума беа слични муабетите, дека Франција и Англија не се исто...

Се зависи од играчот, Мата кога дојде од 1 минута почна да игра, не му требаше адаптирање на лигата и тимот.
Оскар како поминува времето е се полош, наместо да напредува.

Нашиве изгледа трансферите чекаат да ги направат на 31 во 23:30... да има интересна содржина на Скај.

Честито,масовно се појачавте :)
Псссс, а ти сумљаше во нас и нашиот избор кога станват збор напаѓачите.
за сликање шо ги бива само :icon_lol:
[DOUBLEPOST=1454111779][/DOUBLEPOST]Пред 7 недели Пато му честитал на Миазга, заостанати ниедни :D https://www.instagram.com/p/_DOp6liXwd/?taken-by=patohttps://www.instagram.com/p/_DOp6liXwd/?taken-by=pato

Последно уредено:
Наводно Пато бил мн неконстантен и непрофесионален пособено лани во тимчето негово, како да е му посаквам се најубоо на детево.[DOUBLEPOST=1454116483][/DOUBLEPOST]Alciato (Sky): "Antonio #Conte one step away from #Chelsea"
Има да умират на тренинзи, крв да плукат и да мочат :)

http://www.goallegacy.net/t31676-ho...-his-players?highlight=Antonio+Conte+training

Може Конте, може, не знам како ќе се снајде во Англија со тројца у одбрана ама неверувам да остане на таа формација, како и да е ми се свиѓа неговиот фудбал и што е голем мотиватор.

Ме демантираа експресно од клубот :bravobe:

Со здравје да си го играме, со 5,6 гола ќе бидам задоволен.
Реално од Фалкао не може да биде полош, сезонава Реми исто ми е изгубен и добро е што го сменивме 2 избор за напаѓач.
По тоа што паметам у Милан знаеше добро да истрча контра и да втрчува помеѓу централните дефанзици. Од како замина во Бразил го немам ни сек пратено, може ја има изгубено брзината, може не ќе видиме.

Добро е што стигна на позајмица така да нема никаков ризик во трансферот.
(y)

Чекајте малце другари, Пато ќе игра на позајмица кај нас само до крајот на сезоната, 6 месеци ?
Па кога ќе размислиш подлабоко и не е така ефтин, 11 мил. фунти за играч шо ке те служи само 6 месеци, од кои 3 (скраја да е ) можи да биди повреден е грабеж.
За тие пари можевме Аустин да го прибериме, Англичанец е и сигурна сум дека поќе од Пато ке ни се најдеше.

Чекајте малце другари, Пато ќе игра на позајмица кај нас само до крајот на сезоната, 6 месеци ?
Па кога ќе размислиш подлабоко и не е така ефтин, 11 мил. фунти за играч шо ке те служи само 6 месеци, од кои 3 (скраја да е ) можи да биди повреден е грабеж.
За тие пари можевме Аустин да го прибериме, Англичанец е и сигурна сум дека поќе од Пато ке ни се најдеше.
11 мил?

Anyway, Лестер преговараат за Реми, 11.5м. фунти трансферот ќе е најверојатно.

Од кај 11 милиони? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom