Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште се нервирам зошто Јута не го зеде Реџи во трампата за Кантер, одличен поентер е.Џон Вол на стара слава е годинава на ол старот, според игрете годинава и според резултатите и нивниот импакт врз нивните тимови Реџи Џексон пред Вол у секое време
Реџи ти е од оние играчи што ќе направат трипл-дабл со 50 поени и следна утакмица нема да можат кош да дадат. За мене е сеуште зелен, нема некоја константност иако е подобар од минатите години.Џон Вол на стара слава е годинава на ол старот, според игрете годинава и според резултатите и нивниот импакт врз нивните тимови Реџи Џексон пред Вол у секое време
Џексон + некој 3 & D на 2 или 3 (Ariza/Deng/Kerol/Sefolosha итн), и Јута ќе имаше константна плејоф екипа.[DOUBLEPOST=1454092862][/DOUBLEPOST]anyway, срамота е што Hayward не е олстар веќе втора година по редУште се нервирам зошто Јута не го зеде Реџи во трампата за Кантер, одличен поентер е.
Џексон + некој 3 & D на 2 или 3 (Ariza/Deng/Kerol/Sefolosha итн), и Јута ќе имаше константна плејоф екипа.[DOUBLEPOST=1454092862][/DOUBLEPOST]anyway, срамота е што Hayward не е олстар веќе втора година по ред
Па и Сакраменто немаат некој скор којзнае каков ама Казинс е на олстар.. Фејворс уште нема изиграно една сезона над просекот кој што е со години за да го споредуваме со Хејворд кој е организатор на игра, скорер и ги чува најдобрите противнички 2ки и 3ки.Реално не заслужи Хејвард годинава ол-стар поради скорот а и да беа 6-7 место ќе одеше Фејворс, сезонава е многу подобар, кога е здрав. Јута сеуште е многу зелена екипа со многу млади играчи кои кога ќе дојди време за нов договор ќе се разбегаат. Јас сакам да го земат Мајк Конли на лето и но нема да имаат пари, треба да се продолжат договорите на Гоберт и Фејворс кои уште една сезона имаат договор а ако се слободни агенти сигурно ќе добијат скоро максимални договори.
Весли Метјуз и Керол ги извади Јута но имаа само по една сезона договор и си заминуваа. Исто и Корбин, најумрениот тренер последните 10 години во лигата(@garthok ќе ме подржи за ова) му изгуби 2 сезони на децата.
Казнс е на ол стар пошто нема ни приближно добар центар како него во моментов, не мене лично тоа ич не ми значи, ол стар одамна преќинав да гледам пошто е евентот е циркуз, шоу, забава... Корбин да, најлош дефинитивно, ми текнува се губеше на тајмаутите. Енивеј 3 in a row порази, колку и да не е нешто нај за гледање Руди Геј сепак еве се покажа колку значи неговото отсуство. Убаво рече Леброн за gsw дека постигнуваат вакви резултати пошто се најздравиот тим во лигата. Значи таа е таа среќа што ја имаат gsw, а не тројките што ги шутираат.