Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Немаш приметено дека и на пораз и на нерешено се "извлекува" ? :rolleyes:
Ќе оттргне од притисокот врз себе де, на отказ не се надевам веќе хаха, пак ќе замачка очи на сите и така.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.529
Поени од реакции
3.569
Абе и играчите се глупи,незнаат ли да се свртат накај него бе,да играат полошо и од ова..ако треба и
автоголови нека си даваат!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.541
Некa гo дoнесе дa им oдржи лекцијa штo знaчи oдгoвoрнoст нa стoпер.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Жал ми е што не ја заврши кариерата во Јунајтед.Капа доле капитену

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.914
Поени од реакции
23.020
За мене најдобриот дефанзивец на Јунајтед што некогаш го имал .. Уживај во пензијата капитену ја заслужуваш...Секоја чест..

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
За мене најдобриот дефанзивец на Јунајтед што некогаш го имал .. Уживај во пензијата капитену ја заслужуваш...Секоја чест..
То је то ! Можеби и не најдобриот дефанзивец ама сигурно цовекот со најголемо срце кој играл за Јунајтед .А тоа со пари не се купува , дојде како човек се бореше како лав и си замина исто така достоинствено . Не како некои крлежи , што никако не можат да си ја признаат својата неспособност !

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Баш прочитав дека на Алаба не му се брзало за нов договор со Баерн, и дека Премиер лигата го влечела....колку само би сакал ако му ја мисли за Премиер да потпише за нас, играчиште за сите позиции

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Šta je potrebno da budete kapiten Rajanu Gigsu i Polu Skolsu?

"Da budete Nemanja Vidić, prosto", rekao je Krstajić "na keca".

Толку за Немања, ах мајсторе колку фалиш сега да се развикаш на овие изгубени што играат за Јунајтед. <3

Kajgana Shop

На врв Bottom