Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Мој омилен дефанзивец, еден од моите омилени фудбалери и дефинитивно во топ 5 омилени спортисти што доаѓаат од Балканот. Ќе ми стои доле во потпис додека постои форумов.

Ништо од театарот иначе, ќе треба да се мачам и вечерва. :( Не дека повеќе ќе ги пратам од ракометот, ама ќе ме нервират сигурно.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Го изгледав видеово по втор пат, за да приметам нешто што уствари го нема последниве години ... било која топка што Вида ја исфрла од кај нас, иде на играч на Јунајтед. Не е само килаво, панично, шо-го-е.ам тип на исфрлање, туку точно на свој играч што е слободен во моментот. Е затоа порано убивавме со контри, а овие денешниве гледаат само да ја опнат топката што подалеку.

И да, ова е кукање по некои стари времиња и остарени играчи. Баш ми е гајле. :kezec:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424
Ke го замразам Блинд, не по негова вина. По прв пат Ерера е заслужено седнат на клупа.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Дека Марсијал има моторче у га*от затоа мора секоја утакмица да ја почнува, ама стварно е ќорав, глуп у незнам што не е, па детето почна да се сопнува од топката, па му треба одмор, да сум ко него има да одглумам една повреда на 1 месец...[DOUBLEPOST=1454094500][/DOUBLEPOST]@tander123 доаѓај правдај ги овие постапки оти се ќе покршам!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пијаниот истите, па истите. Изгледа мисли дека секоја утакмица по 5-0 тепаме.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Светотот тројство is BACK !!! Руни Мата и Фелаини... Не му иде памет на овој црепов....

S

silmarillion

Гостин
Првите пет минути ветуваат договорање за пиво негде низ град и гасење ТВ.

Kajgana Shop

На врв Bottom