Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа Јувенташи.

Блед, никаков, мртов Интер, не знам зашо тепаа у Неапол маме да им ебам. Дамброзио е најслабиот играч во Универзумот, врска нема.

Јуве со 50% од силите, рутински, како со Емполи да играше. Во прво не играа ништо посебно, онака просечно, али у второ беа апла боље.

Сеа следи мал пекол за Интер, прво Милан на гости, па Киево дома и Верона гости па после со Виола гости. Ајде Киево и Верона не може да се наречат пекол, али во ваква лоша серија нема да ме чуди Интер да заебе работа и со екипи ко нив...
CZwZtCFWYAQQhJL.jpg:large

Еј, не знаев дека мората играл уште за Јуве [emoji14]
Доста ти беше два пати шо дозна во натпреваров или требаше уште некој пат за да научиш поубо? Ај на возвратниот.

Има материјал за сеир ако на крај не се во топ 5 и од циганчето испадне некој Траоре [emoji3]

Баш дојдов да напишам пост за Кондо, го зазборевме со Сладолед на фб.

Мислам дека неоправдано се јаде гомна за него, и од страна на некои фанови на Интер, а и од другите. Кондо игра на специфична позиција на теренот, дојде во лига која е доста тешка за прилагодување и има еден тон притисок на грбот. Еве кажи ми како ќе оцениш дали е феил или не? Голови не дава, не асистира... Нема везе, и јас сметам дека не игра како што треба до сега, ама прерано е да се зборува. Јас цврсто стојам на ставот дека Кондогбија ќе биде играчиште во иднина, поседува СЕ, буквално се, и техника и брзина, силен е како бик, разбира фудбал пред се...
Не е асален средниот ред кај нас, затоа и прикажува слаби партии, не знам дали си приметил али често пати знае до наш шестнаесетник да се врати и да ја зима топката од што немаме креативец.

Да не ме сфатиш погрешно, не дека ти контрам нешо за тролањево, и ја би тролал да сум на ваше место, али чисто да си кажам што имам околу Кондогбија, пошо и така ми беше на ум ова.

Да играше во друг тим веднаш ќе го прогласевте за флоп, а вака ќе чекате до крај на договор да покаже што знае.

Мислам дека неоправдано се јаде гомна за него, и од страна на некои фанови на Интер, а и од другите. Кондо игра на специфична позиција на теренот, дојде во лига која е доста тешка за прилагодување и има еден тон притисок на грбот. Еве кажи ми како ќе оцениш дали е феил или не? Голови не дава, не асистира... Нема везе, и јас сметам дека не игра како што треба до сега, ама прерано е да се зборува. Јас цврсто стојам на ставот дека Кондогбија ќе биде играчиште во иднина, поседува СЕ, буквално се, и техника и брзина, силен е како бик, разбира фудбал пред се...
Не е асален средниот ред кај нас, затоа и прикажува слаби партии, не знам дали си приметил али често пати знае до наш шестнаесетник да се врати и да ја зима топката од што немаме креативец.

Да не ме сфатиш погрешно, не дека ти контрам нешо за тролањево, и ја би тролал да сум на ваше место, али чисто да си кажам што имам околу Кондогбија, пошо и така ми беше на ум ова.
Нема Кондогбија со кој да игра во средина во Интер. Со копачи покрај него не може да дојде до прав израз. Дечкото ќе си гази само да му ги погодат парнерите во среден ред. Очајно треба некој креативец покрај него за да дојде до израз повеќе и неговата игра.

Брат јадеш гомна за секој ебан трансфер на Милан и ме боли кур како игра Кондогбија искрено, сисај си го сеа до крај мајче ти ебам покварено.

Кажи му на тој Марио и него да му ебам пошо ме кикна :Д

Да ставеше тука запирка, по логично ќе беше, повеќе луѓе ќе те сватеа, ќе имаше и повеќе лаЈкови, јбг :toe:

и ти да ставеше тука Ј ке имаше поише смисол и сватеа се пишува со ф сфатеа, како оној макавели од битола си лугето нема никогаш да сватат барем еднаш на госпот поштовање да му направат

Нема Кондогбија со кој да игра во средина во Интер. Со копачи покрај него не може да дојде до прав израз. Дечкото ќе си гази само да му ги погодат парнерите во среден ред. Очајно треба некој креативец покрај него за да дојде до израз повеќе и неговата игра.
Знам, тоа и сакав да го кажам. Игра со Мело и Медел, ништо не разбираат од фудбал и двајцата, поима немаат.
Ако планираат вака да тераат боље нека го продадат да не му ја заебат карирерата само.

Кимо копиле, тоа и ти зборам, тролај, имаш право на тоа, пу! :D

Да играше во друг тим веднаш ќе го прогласевте за флоп, а вака ќе чекате до крај на договор да покаже што знае.

Тоа е секогаш субјективната страна на секој фан кога се работи за играч на некој тим...јбг сите ние си ги пратиме најмногу нашите клубови и во глобала знаеме што се случува се околу нив и ги знаеме причините зошто некој играч игра добро или лошо и зошто е тоа така односно од која причина...

Додека се работи за другите клубови кој не ги пратиме од прилика исто како нашиот омилен клуб тогаш нормално е да се позаебаваме малце на нивна сметка и зошто не се погодени играчите/трансферите или тренерот...а горе долу сите имаат причина зошто некој играч е флоп или не...

Сепак фудбалот е тимска игра и треба многу работи да се погодени за да фунцкионира нештото :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom