Фан Клуб: Интер

Пер бладаш бе брат. Шо ти е? :гик: Лошо ти делува таа трета смена, халуцинираш. :нинџ:

Што е боље Едер од Паласио :shook:
Баже Илијоски од Работнички е боље од Паласио моментално а не па Едер.

Абе неписмен, боље е МОМЕНТАЛНО од Паласио - шо не значи дека треба да фрлиме ПАРИ за него и да му даеме договор колку твоето средно да ти ебам.

Ме разбираш шо сакам да ти кажам ? Со истите пари ќе земат некој помлад/подобар и со помала плата.

Абе неписмен, боље е МОМЕНТАЛНО од Паласио - шо не значи дека треба да фрлиме ПАРИ за него и да му даеме договор колку твоето средно да ти ебам.

Ме разбираш шо сакам да ти кажам ? Со истите пари ќе земат некој помлад/подобар и со помала плата.
Кои пари бе 12 милиони. Што ќе земеш со тие пари жити се. Помлад и подобар за 12 милиони, жими тасе. Кој е тој таков играч?

Глупости, добро игравме и мараше некој да ја усере со пенал. Преку кур што се предаваат на ваков начин.

АЈДЕ 1-3 НА МАЈКА ИМ! Форца

Па добро играме, ти како си го замислуваш фудбалот бе, да неможат глава да кренат да ги убиеме од голови давање? Па против Јувентус играме.

Бијабиани и Љаич мора да ги отворат од десно, Јоветич се губи.

Не дека ние играме кујзне колку добро колку што Јувентус не знаат кај тераат.
Пола шанса немаа а водат. После ние сме немале игра и сме тепале на среќа.

Па добро играме, ти како си го замислуваш фудбалот бе, да неможат глава да кренат да ги убиеме од голови давање? Па против Јувентус играме.

Бијабиани и Љаич мора да ги отворат од десно, Јоветич се губи.

Сеа играме со Јувентус, ама претходно игравме со Карпи и Аталанта. Ај кажи ми која е таа игра што ја дуваат топката цело време накај Јоветиќ и овој пробува со глава да ја смири околу 4 играчи на Јувентус? После 25 одиграни натпревари да не може да го уигра тимот, да играат исто како прво коло.

Добар е овој тим на Интер само нема кој да го уигра, затоа на почеток газеа додека другите да се уиграат.

Не дека ние играме кујзне колку добро колку што Јувентус не знаат кај тераат.
Пола шанса немаа а водат. После ние сме немале игра и сме тепале на среќа.
Не се заебавај не се ни трудат со полна сила, не оти би ве демолирале и слично... али сепак види ги ко куртони се прават доволно за да не губат

Не се заебавај не се ни трудат со полна сила, не оти би ве демолирале и слично... али сепак види ги ко куртони се прават доволно за да не губат
Па тоа сакав да кажам, не играат ништо, 5 додавања нема меѓу везњаците.
Ние што сме слаби тоа друго, муабетот ми е дека ни Јуве не игра... ова чисто на експертот наш да му доловам, тој што рече дека Дибала ќе/е флоп.

Еве го пак овој со 40% од силите. :pos:

Абе гледај го Мората, Погба и Квардаде се утепаа од трчање, дека не се трудат. Дерби е, немој со вакви тези.

Еве го пак овој со 40% од силите. :pos:

Абе гледај го Мората, Погба и Квардаде се утепаа од трчање, дека не се трудат. Дерби е, немој со вакви тези.
Јас ги гледам секоја недела зато ти кажвам, Мората и Куадрадо се замени во овај Јувентус ако не трчат сега кога? :)
За Погба од секад трчал пособено во новата позиција и улога на која тек пред месец почна да се навикнува (онаа на Видал).

Е така се напаѓа а не како ние што кружиме околу 16ник. ГГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom