Фан Клуб: Интер

Соријано нека го пакуваат и нека не замараат. Ако ги соберат двајцата со Едер ќе биде топ. (y)

Стандард кога ќе имаме лоши резултати има трансфер шпекулации.

Ако дојдат Едер и Соријано тогаш Манчини ќе нема никакво оправдување и секоја изјава од типот ''Мислам дека тимов не е ни за трето место, другите се поквалитетни'' треба да добие по еден пенис од Сари и Герман Денис. (Пеџа стајл)

Се што посака доби и летниот преоден рок и во зимскиот, ако дојдат овие двајца. Дај нека се опамети малку нека уигра некоја тактика, нешто препознатливо не на секој натпревар да се прилагодува на противничкиот тим.

Лол! Ќе купат напаѓач и одбрамбен играч а нас ни треба плејмејкер и десно крило. Подобро да не трошеа пари, Гуарин си беше таман за резерва, и Ранко исто.
?
Сориано не е одбранбен играч, во средина игра. Иначе топ дил би било ова, им го даваш Ранокија а ги зимаш овие двајца со не знам таму колку доплата, и не ме ни занима искрено. Добри играчи се и двајцата иако овој Сориано го неам гледано многу, али вака по фудбалското педигре а и по кажувањата на Џонтра и компанија супер играч бил.

Креативен играч е Соријано, за нашиве везњаци е Верати. Одличен дил би било да се собере за 2-13 милиони. Доста добро игра кај Сампа последниве 2 сезони, од сезонава и капитен им е а и се наметна кај Конте во репрезентација и таму е првотимец.

Ако ги соберат со Едер у пакет ќе биде перфектен трансфер период и Манчини стварно ќе нема оправдување во случај на било каков кикс на крај на сезона, он и вака нема доколку испадне од топ 3 ама ај, ќе видиме у Мај.

?
Сориано не е одбранбен играч, во средина игра. Иначе топ дил би било ова, им го даваш Ранокија а ги зимаш овие двајца со не знам таму колку доплата, и не ме ни занима искрено. Добри играчи се и двајцата иако овој Сориано го неам гледано многу, али вака по фудбалското педигре а и по кажувањата на Џонтра и компанија супер играч бил.
Ахх, го мислев напаѓач тој Сориано пошто не утепа кога сега игравме против нив. :) Не го знам играчот, само на тој натпревар го забележав за прв пат.

Ни треба и десно крило некој налик Флоренци или Лихштајнер што ќе бидат корисни и во напад и во одбрана. Ни треба некој што ќе знае да издрибла во таа последна четвртина од теренот и што ќе знае да нафрли. Телес е солиден од лево, сега да најдат слично дете и од десно и на коњ сме.

Манчини коа ке се намерачи на некој као класната моја у основно е да му ебам тоа фризурата ала просечен пијаница,нема везе тоа,сакав да кажам за Сантон дечкото издоминира според мене ,јес да е малку бос у одбрана али у напад и те како знае да биде користен со тие шевањата (сакаш да се шебаме? :pos:) Меѓутоа не знам дали бил повреден или нешто пошто го закова на клупа,згора на тоа келнерот и атомската бомба фатија место у прв тим,мајкооооо.
Иначе дали само мене ми паѓа така мааааалце жал за Гуарин што си иде ? Што знам не беше некое курчало,мислам дека играше со срце ако може тоа така да се нарече али му се исподесија глупости и падна од форма,али беше солиден потенцијал.
Ај да ја видиме сеа трансфер политикава што ли ќе смислат со 10те миЉончиња?? немој само КВАЉАРЕЛА жити кариера

Мене ми е жал за Гуарин, на тој дел од теренот тешко дека ќе купиме играч со неговиот физикус и техника. Искрено единствена фалинка му беше што не е доволно фудбалски интелигентен, шутираше кога не треба и од неизградени позиции и им се ставаше да ги дрибла по тројца место да се ослободи од топката кога е опкружен. Сепак ни беше еден од најатрактивните играчи и нема да ги заборавам неговите пробиви и бомби кои не се бранат.

За тие пари кои ќе ги земеме од него неможеме да донесеме играч со истите технички способности, можеме да купиме само Кузманович тип на играч кој ќе биде корисен за тимот но досаден за гледање кога е со топка.

Ковачиќ и Гуарин ги дадоа, уште Љаич и Јоветич да ги дадат и само ќе си подаваат, ќе нема кој да дрибне или да направи финта. Ќе станеме досадна екипа за гледање.

Guaro will be missed <3

Ќе видиме пеер, не го знам играчот и неможам да го оценам на невидено. Единствено може да се надевам дека ќе се покаже во добро светло па и ние еднаш да се офајдиме од трансфер.

:)

Ако ништо од Едер идеме за Лавеци или Банега. *нашите вечни шпекулации

Изгледа ништо од Едер, демек се договорил со Лестер........

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ional-Eder-having-10million-bid-accepted.html

Напротив сега пред еден час во Италија излегоа шпекулации дека Интер го договорил Едер за 12М, на 4 рати, и дека медицинските прегледи ќе бидат во четвртокот, а во петокот ќе тренира со екипата.

Jakиот играч у пм.30 годишен второ-класен играч од 10тина милиони го договараме 2 трансфер периода.
Неспособно племе да им ебам

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom