Фан Клуб: Интер

И нас јове, кондо, бијабини ни ср резерви, не се замараат

Се изгубија во второво од грешка во грешка. Муриљо е страшен талент ама многу му фали искуство, многу.[DOUBLEPOST=1453929592][/DOUBLEPOST]
Па нели добро игравме?
Во прво, да.

Се изгубија во второво од грешка во грешка. Муриљо е страшен талент ама многу му фали искуство, многу.[DOUBLEPOST=1453929592][/DOUBLEPOST]
Во прво, да.
Абе 25 утакмици веќе, уште не се воиграни, добро е и вака што е... Тебе не ти текнува кој би можел да е кривецот?

Абе 25 утакмици веќе, уште не се воиграни, добро е и вака што е... Тебе не ти текнува кој би можел да е кривецот?
Не сум фан на Манчини, не знам што ме таунташ. Олабави.

Па тоа сакав да кажам, не играат ништо, 5 додавања нема меѓу везњаците.
Ние што сме слаби тоа друго, муабетот ми е дека ни Јуве не игра... ова чисто на експертот наш да му доловам, тој што рече дека Дибала ќе/е флоп.
Ајде да те резимирам во кратки црти, се согласуваш дека Јувентус игра со 40 посто од силите и дека не разбија, згора на тоа и Флопот ни даде Флопарски гол. Ама уште си стоиш на ставот дека Манчини е тренериште. Ако Јувентус со 40% од силите не прегазија.

5 да ни дадат мамата мамина... Ако ни е...

Ова е реалната слика, еве за толку се над нас у моментов, со пациентов наш на клупа.

3то место, .!. мој... и викендов ќе не истрескаат поштено. Колку и да се утепани Милан.

у ку*ац нека се носат и манчини и муриљо и тактиката и залагањата на играчите, едер и сориано ке не спасат ко кузнај кој калибар да се (ако ги земат уопште), перишич кондогбија и било кој играч и јојо и љаич нема да изигра никогаш на ниво кога за тренер е манчини никогаш, кој и да е друг ке вади подобри резултати од него, го уби и икарди оти не се движел ма немој да не јебеш

Изигравме слабо, многу слабо, а и Таљавенто не искина уште толку со тоа што не судеше ОЧИГЛЕДНИ (ситни) фаули.

П.С во недела со комшиките :sekcza:

Многу нема за зборење,само 2 работи сакам да спомнам.
Прво - она што го игра кондогбија,без проблем славчо ѓеорѓивски тупан ке го играше а у касата ќе останеа 34 990 000 еура за асален плеј.
Второ - кој го донесе мело у интер никад бел ден да не види да бог да!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Талавенто е педерот кој се погрижи да биде резултатот таков како што е, и никој друг.

Таљавенто не свирна очигледна игра со рака на Медел, чист пенал.

Копачиве позади, колку и да ги фалиме премногу фаули прават. Неискусно до максимум, поготово Миранда пред 2-3 утакмици у прво полувреме 3 фаули ги направи у опасна зона.
Не може 2цата стопери жути да имаат до 30та минута...

Не си барајте изговори, не надиграа, крај на муабетот. Ок, нас и Сасуоло, Аталанта, Кротоне и Припилци ќе не надиграат со стратегов на клупа.

Абее... да може со 11 дефанзивци ќе игра. А што му е поентата демек еве игра ЈоЈо (позади него Мело, Медел и црнчугана изгубена у свемир), топка не му даваат...
И демек не се покажува и ќе почне против Милан со Икарди и дедо Родриго.

Мрш бе Манчини... шо те ебам!
И да, тие што го подржувате глупи сте ко курац.

А кој кур победваа со Наполи бе?..за вака да се бламираат?..па и скокаа,се радуваа како небаре титула освоја во ебаниот куп на Италија,кога тамам стигнавме да се бориме за трето место овие најдоа да се кршат на сред недела во купот и дополнително да се уморваат...море не 3 требаше 6 гола да ни стегнат и да му текни на глупакот Манчини зошто не требаше да игра односно да ги троши играчите во купот да му ебам неписмениот..па и Љаич и Јоветич играа од прва минута..дебил..

Не го победија Наполи кај шо треба и сега најдоа во купот да го победваат..ебете се

Најболно ми е кога ке изгубам од овие НАЈБОЛНО

И мене ми е најболно да му ебам све,неможи сто години Јувентус да ни одржваа лекции и да му станиме вечни пациенти..неможи..ние од оваа ебана држава се нервираме иоако Интер не ни значи односно не не допира којзнае колку не пак тие таму во Италија што се..

Неможи бе..просечен тим имаме да му ебам племето на онај смрдениот наклупа..како сакаме да се бориме за ЛШ и да ги победиме ебаните Јувентус кога Нагатомо и Ди амбросио ни се бекој бе..па нека се ебат во газот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom