D
Darko_ufo
Гостин
Па нели добро игравме?Е така се напаѓа а не како ние што кружиме околу 16ник. ГГ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нели добро игравме?Е така се напаѓа а не како ние што кружиме околу 16ник. ГГ
Во прво, да.Па нели добро игравме?
Абе 25 утакмици веќе, уште не се воиграни, добро е и вака што е... Тебе не ти текнува кој би можел да е кривецот?Се изгубија во второво од грешка во грешка. Муриљо е страшен талент ама многу му фали искуство, многу.[DOUBLEPOST=1453929592][/DOUBLEPOST]
Во прво, да.
Не сум фан на Манчини, не знам што ме таунташ. Олабави.Абе 25 утакмици веќе, уште не се воиграни, добро е и вака што е... Тебе не ти текнува кој би можел да е кривецот?
Ајде да те резимирам во кратки црти, се согласуваш дека Јувентус игра со 40 посто од силите и дека не разбија, згора на тоа и Флопот ни даде Флопарски гол. Ама уште си стоиш на ставот дека Манчини е тренериште. Ако Јувентус со 40% од силите не прегазија.Па тоа сакав да кажам, не играат ништо, 5 додавања нема меѓу везњаците.
Ние што сме слаби тоа друго, муабетот ми е дека ни Јуве не игра... ова чисто на експертот наш да му доловам, тој што рече дека Дибала ќе/е флоп.
Најболно ми е кога ке изгубам од овие НАЈБОЛНО