Фан Клуб: Интер

У многу лош момент не фати црна серија. Јас очекував да имаме благ пад после одличниот старт на сезоната, али не баш ваков. Со Сасуоло губиме бодови после 100 000 промашени шанси и примање гол во 93 минута, со Карпи губиме 2 бода со гол во 92 минута, со Лацио во 88...

Мора под итно да се смени нешто иначе отиде сезоната у курац.

Треба таа будалата на клупа да се акне два пати од земја и да му дојде памет.

Позитив на денот. Следно играме со комшиите, ќе ја истуриме лутината на нив. :D

Позитив на денот. Следно играме со комшиите, ќе ја истуриме лутината на нив. :D

Ќе го истуриме бе...0-0 ако не заврши јас глата си ја сечам..ние реално во овој момент немаме капацитет гол да постигнеме,а и Милан не се нешто поарни па кога ќе видиш...

Поштено си изгубивме, deal with it. Повеќе среќа на реванш.

''Eder seems to be a done deal, Ranocchia leaves tomorrow, he deserves to play.” Изјава на Манчини...

Класично шорање од керамиди ни се деси, нема бегање од тоа.
У криза е тимот, за очекување беше некаква криза после таков старт ама искрено не очекував баш ваков нок даун. Таман коа требаше да се подигне нивото на играта ние паднавме на полусезона, дупло послаби сме од почетокот. Крш.
Манчини нека почне да мисли со тоа лејката ако не нека си пакува куферите, па не е Господ и не ми е татко да му ебам стомајки. Го бранев и го бранам уште ама почнува лека полека на кур да ми се качува.

Citam Santon kje se daval. Da ne ste go cepnale da vi go ebam plemeto nesposobno

Ау па јакиот играч, одма би го шитнал очи да не му гледам. Бековската позиција ни е ужас, и левата и десната, едино Телес е така по океј играч, другото све би ставил на клада.

Само Телес ли ќе играе лев бек? Ќе се повредат тој и Кусоногиот и кој ќе играе?

Најверојатно ќе се донесе Банега наместо Соријано. Банега е одличен играч ама има проблеми со главата, ако дојде коа ќе се здават со Манчини ќе биде интересно.

Инаку Банега би бил многу корисен во изнесуванњето на топката под притисок има одлична техника а моментално во Интер никој не може да ја изнесе така топката па мора Љаиќ да се враќа, Брозовиќ проба ама и на него не му оди.

45% - Éder had a hand in 14 of 31 Sampdoria's goals in the Serie A 15-16 (45%) with 12 goals and two assists

Ever Banega e igrac na Inter no ke dojde vo Juni. Po se izgleda ke ostaneme so prst vo usta Januari, edino ako ne iznenadat so Soriano.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom