Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ехее од кога го следам јас проектов, дури Спенсер не заслужуе карта успоредено.... :anco:

Јас полагам сите тие денови, дури Валентајн, па дури 16ти ќе ме најде, ама и јас ќе се изнервирав ако немаше карти ради сељаци. :icon_mrgr:
А тоа кажува многу од провинцијалец што се избацува на кино само на највечи блокбастери.

worth mentioning:
Corvus појма нема пошо гледа само блокбастери и некои средни класи серии. Затоа не е у право.
Еrich пак, е премногу ограничен и оправдано лејблд хипстер. И двајцата хејтате на негледано па не знаете шо зборите.
Тегла уште еднаш ако го исхејта Експериментер ќе го банирам од тема. Филмот беше супер.
Анон е срање, а не Линч. :icon_mrgr:

@MyloXyloto како не доби мозочен удар после Macbeth? Аууу колкава концентрација бара. А се рачунам дека доволно разбирам англиски. Умреф.

Како заминуваа на Манаки после 20 минути и тоа што имаше превод. И јас чекам сега превод па да си го репризирам на раат.

Како заминуваа на Манаки после 20 минути и тоа што имаше превод. И јас чекам сега превод па да си го репризирам на раат.

Ima izlezeno.

Osven na nas ako ne mislis...[DOUBLEPOST=1453810576][/DOUBLEPOST]
:D

Цел ден на рати го гледав, ми излегуваа многу работи и никако да седнев во еден здив да го изгледам. Да, многу тежок англиски, ама океј кога ќе земиш во предвид дека Шекспир е, дека базиран на права трагична драма, јасно е дека ќе биде таков филмот. Се снаоѓав некако, ама се сврзуваа зборовите сами со шкотскиов (y)

nastrana glavnite ulogi filmot e najubavoto vizuelno nesto sto i se desi na 2015

Последно уредено:
Ехее од кога го следам јас проектов, дури Спенсер не заслужуе карта успоредено.... :anco:

Јас полагам сите тие денови, дури Валентајн, па дури 16ти ќе ме најде, ама и јас ќе се изнервирав ако немаше карти ради сељаци. :icon_mrgr:
А тоа кажува многу од провинцијалец што се избацува на кино само на највечи блокбастери.

worth mentioning:
Corvus појма нема пошо гледа само блокбастери и некои средни класи серии. Затоа не е у право.
Еrich пак, е премногу ограничен и оправдано лејблд хипстер. И двајцата хејтате на негледано па не знаете шо зборите.
Тегла уште еднаш ако го исхејта Експериментер ќе го банирам од тема. Филмот беше супер.
Анон е срање, а не Линч. :icon_mrgr:

@MyloXyloto како не доби мозочен удар после Macbeth? Аууу колкава концентрација бара. А се рачунам дека доволно разбирам англиски. Умреф.
I was like..

giphy.gif

Ако сакате фино културно Не-обврзувачко филмче како Man Up ви препорачувам Before We Go со Крис еванс башка он и е режисер ќе ја искористам и ова прилика на направам разлика помеѓѕ еванс и гослинг кој во 2013 ја имаше премиерата на Лост ривер која беше катастрофа ''Art'' од друга страна пак еванс си направи добро искулирано филмче иако у длабок минус сепак си се цени тоа (y)

Budget $3 million
Box office $37,151

После толку чекање конечно и Revenant го гледав...Генерално ми ги исполни очекувањата, сепак е со Ди Каприо :love::love::love: ...Глумата му беше одлична, сценографија, ефекти супер и плус многу добра поука имаше филмот...Можеби премногу насилство имаше, непотребно што знам...
Како и да е дај боже да не се појави он на Оскари годинава, а да добие едно 2-3...:cuc:

Можеби премногу насилство имаше, непотребно што знам...
Напротив, јас сакав уште!
Инаку поздрав до жената што седеше до мене и што тропаше со ногата минимум 50 пати додека се случуваше нешто грозно или пак Лео беше во неволја.
Демек она детсконо *троп троп со ногата* „леле види го бе, абе бегај спаси се“.
Не верувам дека Лео ќе добие оскар и оваа година.

Зошто Јенкиве мислат дека секој криминалец кој во медиумите е после кажан како "мафијашки шеф", имал толку интересен и неверојатно полн со пресврти живот па заслужува да добие филм...а и Џони Деп ја имаше една од најмизерните глуми во последниве неколку години... 4/10

:D

Цел ден на рати го гледав, ми излегуваа многу работи и никако да седнев во еден здив да го изгледам. Да, многу тежок англиски, ама океј кога ќе земиш во предвид дека Шекспир е, дека базиран на права трагична драма, јасно е дека ќе биде таков филмот. Се снаоѓав некако, ама се сврзуваа зборовите сами со шкотскиов (y)
На архаичен англиски е? Треба Eng subs за да се следи нормално? Го симнав и јас ради што е со Fassbender ама не дошол на ред за гледање.

Го чекам и Steve Jobs. Го обожавам глумецот кој прв пат го забележав во Prometheus, добри филмови прави ама оној The Counselor беше утка. И Shame не ми е гледан, можеби понатаму.

П.С. Аууу The Last Witchhunter левел guilty pleasure. :pos:

На архаичен англиски е? Треба Eng subs за да се следи нормално? Го симнав и јас ради што е со Fassbender ама не дошол на ред за гледање.

Го чекам и Steve Jobs. Го обожавам глумецот кој прв пат го забележав во Prometheus, добри филмови прави ама оној The Counselor беше утка. И Shame не ми е гледан, можеби понатаму.

П.С. Аууу The Last Witchhunter левел guilty pleasure. :pos:

Celiot dijalog kako sto e u tragedijata. So subs ne se glea, ne pak bez. Go koci malku filmot toa.

Ama od druga strana Fassbender I Marion kinat. Baska atmosferata, boite, fotografijata go pravat najubaviot film za 2015ta.

Ako go gledas, do kraj, ili ic ne se nafakaj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom