Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.483
Поени од реакции
5.580
Ехее од кога го следам јас проектов, дури Спенсер не заслужуе карта успоредено.... :anco:

Јас полагам сите тие денови, дури Валентајн, па дури 16ти ќе ме најде, ама и јас ќе се изнервирав ако немаше карти ради сељаци. :icon_mrgr:
А тоа кажува многу од провинцијалец што се избацува на кино само на највечи блокбастери.

worth mentioning:
Corvus појма нема пошо гледа само блокбастери и некои средни класи серии. Затоа не е у право.
Еrich пак, е премногу ограничен и оправдано лејблд хипстер. И двајцата хејтате на негледано па не знаете шо зборите.
Тегла уште еднаш ако го исхејта Експериментер ќе го банирам од тема. Филмот беше супер.
Анон е срање, а не Линч. :icon_mrgr:

@MyloXyloto како не доби мозочен удар после Macbeth? Аууу колкава концентрација бара. А се рачунам дека доволно разбирам англиски. Умреф.
Како заминуваа на Манаки после 20 минути и тоа што имаше превод. И јас чекам сега превод па да си го репризирам на раат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Како заминуваа на Манаки после 20 минути и тоа што имаше превод. И јас чекам сега превод па да си го репризирам на раат.
Ima izlezeno.

Osven na nas ako ne mislis...[DOUBLEPOST=1453810576][/DOUBLEPOST]
:D

Цел ден на рати го гледав, ми излегуваа многу работи и никако да седнев во еден здив да го изгледам. Да, многу тежок англиски, ама океј кога ќе земиш во предвид дека Шекспир е, дека базиран на права трагична драма, јасно е дека ќе биде таков филмот. Се снаоѓав некако, ама се сврзуваа зборовите сами со шкотскиов (y)
nastrana glavnite ulogi filmot e najubavoto vizuelno nesto sto i se desi na 2015

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Ехее од кога го следам јас проектов, дури Спенсер не заслужуе карта успоредено.... :anco:

Јас полагам сите тие денови, дури Валентајн, па дури 16ти ќе ме најде, ама и јас ќе се изнервирав ако немаше карти ради сељаци. :icon_mrgr:
А тоа кажува многу од провинцијалец што се избацува на кино само на највечи блокбастери.

worth mentioning:
Corvus појма нема пошо гледа само блокбастери и некои средни класи серии. Затоа не е у право.
Еrich пак, е премногу ограничен и оправдано лејблд хипстер. И двајцата хејтате на негледано па не знаете шо зборите.
Тегла уште еднаш ако го исхејта Експериментер ќе го банирам од тема. Филмот беше супер.
Анон е срање, а не Линч. :icon_mrgr:

@MyloXyloto како не доби мозочен удар после Macbeth? Аууу колкава концентрација бара. А се рачунам дека доволно разбирам англиски. Умреф.
I was like..

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ако сакате фино културно Не-обврзувачко филмче како Man Up ви препорачувам Before We Go со Крис еванс башка он и е режисер ќе ја искористам и ова прилика на направам разлика помеѓѕ еванс и гослинг кој во 2013 ја имаше премиерата на Лост ривер која беше катастрофа ''Art'' од друга страна пак еванс си направи добро искулирано филмче иако у длабок минус сепак си се цени тоа (y)

Budget $3 million
Box office $37,151

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
После толку чекање конечно и Revenant го гледав...Генерално ми ги исполни очекувањата, сепак е со Ди Каприо :love::love::love: ...Глумата му беше одлична, сценографија, ефекти супер и плус многу добра поука имаше филмот...Можеби премногу насилство имаше, непотребно што знам...
Како и да е дај боже да не се појави он на Оскари годинава, а да добие едно 2-3...:cuc:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Можеби премногу насилство имаше, непотребно што знам...
Напротив, јас сакав уште!
Инаку поздрав до жената што седеше до мене и што тропаше со ногата минимум 50 пати додека се случуваше нешто грозно или пак Лео беше во неволја.
Демек она детсконо *троп троп со ногата* „леле види го бе, абе бегај спаси се“.
Не верувам дека Лео ќе добие оскар и оваа година.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Зошто Јенкиве мислат дека секој криминалец кој во медиумите е после кажан како "мафијашки шеф", имал толку интересен и неверојатно полн со пресврти живот па заслужува да добие филм...а и Џони Деп ја имаше една од најмизерните глуми во последниве неколку години... 4/10

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
:D

Цел ден на рати го гледав, ми излегуваа многу работи и никако да седнев во еден здив да го изгледам. Да, многу тежок англиски, ама океј кога ќе земиш во предвид дека Шекспир е, дека базиран на права трагична драма, јасно е дека ќе биде таков филмот. Се снаоѓав некако, ама се сврзуваа зборовите сами со шкотскиов (y)
На архаичен англиски е? Треба Eng subs за да се следи нормално? Го симнав и јас ради што е со Fassbender ама не дошол на ред за гледање.

Го чекам и Steve Jobs. Го обожавам глумецот кој прв пат го забележав во Prometheus, добри филмови прави ама оној The Counselor беше утка. И Shame не ми е гледан, можеби понатаму.

П.С. Аууу The Last Witchhunter левел guilty pleasure. :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
На архаичен англиски е? Треба Eng subs за да се следи нормално? Го симнав и јас ради што е со Fassbender ама не дошол на ред за гледање.

Го чекам и Steve Jobs. Го обожавам глумецот кој прв пат го забележав во Prometheus, добри филмови прави ама оној The Counselor беше утка. И Shame не ми е гледан, можеби понатаму.

П.С. Аууу The Last Witchhunter левел guilty pleasure. :pos:
Celiot dijalog kako sto e u tragedijata. So subs ne se glea, ne pak bez. Go koci malku filmot toa.

Ama od druga strana Fassbender I Marion kinat. Baska atmosferata, boite, fotografijata go pravat najubaviot film za 2015ta.

Ako go gledas, do kraj, ili ic ne se nafakaj.

Kajgana Shop

На врв Bottom