Па зашто тогаш не е stefi-love-atm, туку stefi-love-cfc?Сестра ми е Стефи , затоа ми оди контра , за Атлетико навива .
Видов Челзи не го бива ова сезона и на Атлетико се свртив, plastic fanПа зашто тогаш не е stefi-love-atm, туку stefi-love-cfc?
Зашто тогаш не си отвориш нов профил, со ново име?Видов Челзи не го бива ова сезона и на Атлетико се свртив, plastic fan![]()
Барем нас генот убавина ни дал , за разлика од ..Ахам. Значи до генот е.
Рече членот за 10 екипи шо навиваЗашто тогаш не си отвориш нов профил, со ново име?
Како брат ти што направи.
Нема што да ти се нафрлаат. Не само најгледана туку и најдобра/најјака лига.Ете зошто се крева толку фама за ПЛ и е најгледана лига во свет, не најјака туку најгледана да не ми се нафрлат од другите лиги како хиени.Ваков луд натпревар се бара за неутрални фанови, голеада, страст, и неизвесност до самиот свиреж на судијата, а вакви натпревари во ПЛ има скоро секое коло.
Со Интер игра Капри денес...Нема што да ти се нафрлаат. Не само најгледана туку и најдобра/најјака лига.
Ако не им чини нека си пуштат Ливорно -Капри и нека уживаат
Аха, стварно е најјака лигата.Нема што да ти се нафрлаат. Не само најгледана туку и најдобра/најјака лига
Има подобра ?Аха, стварно е најјака лигата.
![]()