Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Стаорци имаат на стадионот, па изградете си нов ffs.:D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дај боже да се донесе класа голман, кој ќе покажува живост помеѓу стативи а не како епилептичар да ми се притресува, одма и самите дефанзивци ќе осетат сигурност и нема да се губат, како што се губат сега.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Единствена екипа која игра полошо од Челзи е Јунајтед.
Брука и за едните и за другите.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Ете зошто се крева толку фама за ПЛ и е најгледана лига во свет, не најјака туку најгледана да не ми се нафрлат од другите лиги како хиени. :) Ваков луд натпревар се бара за неутрални фанови, голеада, страст, и неизвесност до самиот свиреж на судијата, а вакви натпревари во ПЛ има скоро секое коло.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ете зошто се крева толку фама за ПЛ и е најгледана лига во свет, не најјака туку најгледана да не ми се нафрлат од другите лиги како хиени. :) Ваков луд натпревар се бара за неутрални фанови, голеада, страст, и неизвесност до самиот свиреж на судијата, а вакви натпревари во ПЛ има скоро секое коло.
Можеби има и во другите лиги ама кој ги глеа утакмиците да примети?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Па добро бе да ви ебам мртвата екипа , дајте барем еднаш победете кога ми треба на мене све да ви ебам. Со ливерпул 1х играм дебелиот дава гол после 2 христијански и 1 муслимански пост. Сега кец ве имам се мачите дома со Сау факинг темптон.

Да беше САФ мртов сега ќе се обраќаше у гробот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom