Australian Open 2016 (18.01 - 31.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашо бе? :D
Бердих не е веќе така одвратен ко порано, плус преминал на Адидас, понормално изгледа. :D

Кога сме кај опремите Новак изгледа се враќа на адидас, бидејки УниКло излегле педери со него потпишале 6мил$ годишно спонзорство, а со Кеи преко 10 милиони$..:D. Продажбата на сите производи им пораснала за 25% после потпишувањето со Новак. Договорот му истекува во декември.

Какво шоу на Киргјос [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Кога сме кај опремите Новак изгледа се враќа на адидас, бидејки УниКло излегле педери со него потпишале 6мил$ годишно спонзорство, а со Кеи преко 10 милиони$..:D. Продажбата на сите производи им пораснала за 25% после потпишувањето со Новак. Договорот му истекува во декември.

Какво шоу на Киргјос [emoji23] [emoji23] [emoji23]
I procent od prodazbata na Uniqlo so negovoto logo I od prodazbata vo USA, za Djovak mislam,ne za Kei.Daleku od pederski e dogovorot so Uniqlo,ako vekje raskinuva so niv najverojatno Adidas ima vmeshano prsti,pobogata ponuda.Link od infoto ?

Изгуби од најодвратната тенисерка на светот :yid::yid::yid:
Се ќе прифатев ама од Стрицова бе :popce:

Едино позитивно од ова е што Вика ке има лесен жреб до 1/4 финале. :D

Како загуби бе Јанковиќ од Мртвава Зигмунд, неможе уште гем да освои еј...[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Наоми Осака, црна Јапонка :LOL::LOL::LOL:

Леле која појава беше девојката, скроз се збунив кога ја видов. Со чисто јапонска фаца, а црна и висока 1.80. :vozbud:[DOUBLEPOST=1453542645][/DOUBLEPOST]
Изгуби од најодвратната тенисерка на светот :yid::yid::yid:
Се ќе прифатев ама од Стрицова бе :popce:

Сама од себе изгуби, јас немам гледано врвна тенисерка да игра толку лош тенис. Катастрофа.

Леле која појава беше девојката, скроз се збунив кога ја видов. Со чисто јапонска фаца, а црна и висока 1.80. :vozbud:[DOUBLEPOST=1453542645][/DOUBLEPOST]

Сама од себе изгуби, јас немам гледано врвна тенисерка да игра толку лош тенис. Катастрофа.
Може и боље што изгуби Мугуруза, ќе ја демолираше Азаренка во следното коло. Инаку и со Флипкенс беше слаба Мугуруза, али мислев само лош ден е тоа. Многу глупости изнаправи, се живо утна. Азаренка ќе ја откости оваа одвратната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom