- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.472
- Поени од реакции
- 119.279

Gilles Simon (joking): "We're all tanking vs Djokovic. Novak is nothing in reality, we are all fixing!"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gilles Simon (joking): "We're all tanking vs Djokovic. Novak is nothing in reality, we are all fixing!"
Зашо бе?
Бердих не е веќе така одвратен ко порано, плус преминал на Адидас, понормално изгледа.![]()
I procent od prodazbata na Uniqlo so negovoto logo I od prodazbata vo USA, za Djovak mislam,ne za Kei.Daleku od pederski e dogovorot so Uniqlo,ako vekje raskinuva so niv najverojatno Adidas ima vmeshano prsti,pobogata ponuda.Link od infoto ?Кога сме кај опремите Новак изгледа се враќа на адидас, бидејки УниКло излегле педери со него потпишале 6мил$ годишно спонзорство, а со Кеи преко 10 милиони$... Продажбата на сите производи им пораснала за 25% после потпишувањето со Новак. Договорот му истекува во декември.
Какво шоу на Киргјос [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Наоми Осака, црна Јапонка![]()
Изгуби од најодвратната тенисерка на светот
Се ќе прифатев ама од Стрицова бе![]()
Miks.Tatko i od Haiti,majka i Japonka.Rodena vo Osaka,ama 3 godini ziveela tamu.Od Osaka se preselile vo Florida i ne znaela japonski.Наоми Осака, црна Јапонка![]()
Може и боље што изгуби Мугуруза, ќе ја демолираше Азаренка во следното коло. Инаку и со Флипкенс беше слаба Мугуруза, али мислев само лош ден е тоа. Многу глупости изнаправи, се живо утна. Азаренка ќе ја откости оваа одвратната.Леле која појава беше девојката, скроз се збунив кога ја видов. Со чисто јапонска фаца, а црна и висока 1.80.[DOUBLEPOST=1453542645][/DOUBLEPOST]
Сама од себе изгуби, јас немам гледано врвна тенисерка да игра толку лош тенис. Катастрофа.