- Член од
- 23 октомври 2015
- Мислења
- 71
- Поени од реакции
- 48
Ostanal samo Gree Hansol 45K
,nisto ke mora da sacekam do 5-ti kako sto mi rekoa.
Pozz
,nisto ke mora da sacekam do 5-ti kako sto mi rekoa.Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,nisto ke mora da sacekam do 5-ti kako sto mi rekoa.

Ne pregreva ama gree klimata kaj mene ne e problem, samo sto lapa struja. Vidov deneska mnogu podobri rezultati i vo potrosuvacka i vo greenje so zadavanje na 19c i auto ventilator. Predhodno ja cuvav na 21c i auto ventilator. Vo nikoj slucaj nemojte na klimite da zadavate 30c i slicno, samo ce ja opteretite bez efekt, onaa vrednost sti vi treba, taa zadadete ja, duri i stepen dva podolu, i odvreme navreme moze turbo za da go razmesa vozduhot podobroПрашај го Горан од темава, истата клима кај него не постигнува а кај мене загрева без проблем. Испадна дека не е до климата...![]()
LajkBas onaka kvalitetno objasnuvanje za site modovi, finti i podesuvanja so daljinskoto pri koristenje na edna inverter-klima. Molivceto na uvo mu e extra

Абе дечки, гледам секое второ мислење ви е за суперхеројскиве, а нема тема за нив на форумов (или јас не можам да најдам)?
Јас по Бетмените и X-Men (изгледани сите до еден од тие франшизи), ги затепав полека од Marvel Cinematic Universe, па пред да продолжам, не ми се јасни некои работи. За почеток: Captain America не старее заради серумот или бил замрзнат по падот со авионот во ледот, па затоа не му остарело телото?

супер е.. ова би загреало и три пати повеќеМислење за каминиот? Еден другар сака да купи и му треба за затоплување на просторија од 32м2
Прегледај го приврзокот 137422

Ama tie na gugl peletite dali se isti so nasive tuka so sumnjiv kvalitet i mokjnost.Vanlok.. eve bas sega (po google presmetano) 1 ton peleti pravat 4500 kwh. A 1 litar nafta pravat 10 kwh. Koa ke udris matematika pak iskaca skooro 1/2. Zaso da ne bi preminal na peleti?
[DOUBLEPOST=1453503337][/DOUBLEPOST]Aj da prasam i ja nesto, nekoj sto e po elektrikava kako @tzlatko ili @goran0505
КриопрезервациjаДај Злате отвори една тема озбилно. Инаку мислам поради тоа што е замрзнат, криогенеза или како и да се викаше, вака од сеќавање.![]()