Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Никој не рече дека Џони не збори добро или вистина, они му се нафрлија за начинот на кој се изразил. Иначе убаво си рече Џони, Арсенал се мизерија и несериозна екипа. :D
Ама битно против Челзи у КомјунитиШилд најаки биле хе хе хе ех хех е хе хехе хехе:pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Леле леле, осетија притисок и одма не требало они да освојат, кај Сити бил притисокот. Сити си беше фаворит на почетокот. Ама ги фатија повреди и лоша форма и сега Арсенал си е фаворит. Ќе видиме дали ќе фејлне или не. Целиот притисок е на Венгер. Ако не успее сега да освои во ваква мизерна лига како годинава, стварно не знам кога би освоил :toe:

Уште ми е смешно тоа што Челзи моментално има најдолга низа натпревари без пораз. Челзи еј! :ROFLMAO:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Муабетите ќе дојде февруари-март и ќе им се исповреди цел тим и ќе паднат наеднаш и кур титула, се променија во муабети дека имале лузерски менталитет. Одлучете се.

А треба некои личности да ги разграничат поимите лузерски менталитет и неквалитетен тим(одозгора пола повреден).

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И уште еднаш да повториме, Арсенал НЕ Е фаворит за титулата, ниту некој од фановите вика дека ќе ја освои обавезно, но има околности кои се погодени сезонава, сезона кога едни сериозен конкурент е Сити, со отпишан Челзи, расклиман Јунајтед, неоправен Ливерпул.

Фановите на Арсенал толку немаат верба заради претходните неуспеси што сега да имаме 10 бода пред Сити пак нема да веруваат дека ќе успее тимот да издржи до крај.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Извини ако се чуствуваш како навреден бидејќи не ми беше тоа поентата,сакав само да ми објасниш како е нормално тоа тој да ме вреѓа за нешто што сум го напишал против неговиот клуб и ти како модератор тоа да го оправдуваш..тоа ме изнервира мене и се извинувам уште еднаш бидејќи не сакав да те навредам ако го направив тоа несвесно...јас не реков дека ти се понашаш како неандерталец туку потенцирав на членот што ме навреди мене
Не се оптеретувам јас со тоа, ме пцуеле, ме замарале и по пораки, не обрнувам внимание, само сакав да ти направам паралела. Извини од мене, за тоа што Хаус те нарече глуп. За мене исто си некогаш глуп и смор со тие твои теории ама јас не би ти го пишал тоа него би се објаснувал. Некој има краток фитиљ и пак ќе кажам, сам си испровоцира некој да ти пише такво нешто зошто постот ти беше класично бладање, дека Арсенал се лузери, зошто играле слабо во дерби.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Почеток на сезона, август 2015та, рандом коментари од типот:" Види го вој Венгер ништо не купи, Арсенал со тој состав ни 4то место нема да земат"

Јануари 2016, рандом коментари од типот: " Сега ако не земат Арсенал титула, срамота е, лузери се, види колку добра постава имаат, може еден играч им фали само, мора да земат ПЛ сезонава."

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ви прават притисок за ако не ја земете, пак да биде истиот муабет, да си имаат алиби за да кажат „бреј, неспобни овие, за кур не ги бива“ а ганерот мајче да ви расплаче на сите, поготово на Венгер :D

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Или пак ако ја освоиме да кажат, еее во ваква конкуренција да не ја освоевте немаше никогаш. А тие потрошија пола миљарда и пак им фали пола состав.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.368
Поени од реакции
43.167
Или пак ако ја освоиме да кажат, еее во ваква конкуренција да не ја освоевте немаше никогаш. А тие потрошија пола миљарда и пак им фали пола состав.
Нема да ви се важи оваа година ако освоите

O

ob1

Гостин
Почеток на сезона, август 2015та, рандом коментари од типот:" Види го вој Венгер ништо не купи, Арсенал со тој состав ни 4то место нема да земат"

Јануари 2016, рандом коментари од типот: " Сега ако не земат Арсенал титула, срамота е, лузери се, види колку добра постава имаат, може еден играч им фали само, мора да земат ПЛ сезонава."
Само што сакав ова да го напишам. Пола од луѓево на темава ви се смееа во август зашто сте купиле голман и како тоа сезонава немало да освоите ни влез во Лига на шампиони. Сега откако сфатија дека имате реални шанси за да освоите титула, почнуваат со муабетите како ако не сте ја освоеле титулава сте лузери и такви малограѓанштина муабети. Покрај се, Арсенал и сезонава е тим со најголем процент на проведени играчи ако не се лажам, ама јебига, пак дечките си играат и се сосема заслужено на првото место во лига.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Stefan-kobe @Џонтра Волта Еве и об1 има направено печатна грешка, наместо „повредени“ пишал „проведени“, па прашај те го „где су их провели батице?“, чисто за некој лајк плус.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Нa пoчетoк нa сезoнa Челзи беше фaвoрит зa титулa. Ај aкo не уште дa викaме декa е, зaтoa штo Арсенaл не мoже дa биде. Или пa Лестер декa сеуште си е кaндидaт зa испaѓaње. Се мењa ситуaцијaтa. Челзи не пoстoи, Ливерпул е днo, Јунaјтед е мизерен, Сити е слaб, и се нaметнувa Арсенaл кaкo фaвoрит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom