Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја го знам доктор Хаус и искрено не би го чепкал ако нејќам да си иам проблеми.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кај сака нека живее ,ако сака и од Старавина нека ми пиши..тој нема право да навредува директно член поради тоа што јас му го вреѓам неговиот омилен клуб..јас никого не навредив лично за така да се понаша како некој неандерталец од планина слезен.....и кој кур ти е тебе шо го браниш?..ако мислиш дека треба да се вреѓа тука и да се понашаме како идиоти и морони без образование како од марс паднати тогаш слободно кажи си...наместо да воведиш некаков ред ти тука објаснуваш дека тој е нормално да ме вреѓа дека за Арсенал сум рекол дека се пички и мекуши..
Се поистоветува со клубот, што не ти е јасно? Како да ти објаснам? Јас на Стек од БелиНбегово или на Маки од Јурумлери ако им пишам дека Интер се говна, мајче ќе ми расплачат. Се поистоветуваат со клубот и чао пријатно. Ти што си просветител, што „најреално глеаш на работите“ и не те додирнуваат такви работи е твој проблем. Немаш апсолутно никакво право да кажуваш кој (малку поеЦки ала најголемиот Калински) какви чувства ќе гаи за својот клуб.

Сопартиец ми е, по вмрофска жица го бранам. Имаш проблем со тоа?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Lol. Najgolemiot poznavach na PL vo Svetot. Kje kazham za poslednata samp sho ja pamtam. Utd 3-0. Ako kazish deka e edna, Pool 4-1. Ako kazish deka se dve City 0-2 i 2-1. Ako kazish deka se samo pet Chelsea capitol one finale. Epa sea reshi se. Arsenal beshe luzerska ekipa pred 3 godini, sega malce poteshko. Soton i Stoke se tereni kade sho ne ni odi od uvek od ko dojde Venger pred 20 god, ali aj. Da se jadi лања samo.
Да ама тие натпревари не беа од витално значење за Арсенал можеби ете против Челзи во Комунити Шилд каде и самите не се задоволувате со тој трофеј....јас потенцирав за во Премиер лигата и натпреварите кога ќе дојди нож до коска онака да се пристапи кон титула Арсенал ќе киксни нормално бидејќи немаат капацитет да направат нешто повеќе и се разбира треба сите екипи да се мизерни за тие да можат да напреднат погоре во табелата....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Вредноста не е во платената цена. :)
Немој после некој кога ќе ти пише Мангала > Кошчелни да се бунтуваш по темиве кога сам не си ги цениш играчите. :D
Не туку чим потрошиле 80 милиони значи купиле квалитетни играчи така да отсуството на Компани треба тие играчи да го надополнат.

Исто како што тимот што потроши 300+ милиони у последниве 2ипол сезони треба да се бори за титула а нема да иде ни во ЛШ

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се поистоветува со клубот, што не ти е јасно? Како да ти објаснам? Јас на Стек од БелиНбегово или на Маки од Јурумлери ако им пишам дека Интер се говна, мајче ќе ми расплачат. Се поистоветуваат со клубот и чао пријатно. Ти што си просветител, што „најреално глеаш на работите“ и не те додирнуваат такви работи е твој проблем. Немаш апсолутно никакво право да кажуваш кој (малку поеЦки ала најголемиот Калински) какви чувства ќе гаи за својот клуб.

Сопартиец ми е, по вмрофска жица го бранам. Имаш проблем со тоа?
Абе ти не разбираш дека мене буквално ме здоболи половниот орган како би реагирале другите за нивните тимови..Стекот и Џонтрата ако реагираат така не значи дека сите треба да реагираме..или тебе ако мајче ти расплачиле треба спрема сите така да се понашаш како неандерталец од планина слезен?..јас никого не навредив лично за вака да ми се понаша некој мене...вие ако си имате психички проблеми и што си го осеќате клубот од пичке си материне поблизок спрема вам тоа е ваш проблем..јас тука напишав со аргументи зошто сметам дека Арсенал се мекуши и не се екипа ..а некој друг тука да ме вреѓа и тоа да му биди дозволено е нелогично и нереално..затоа извини вака ама не си во право..

И ме боли половниот орган дали ти е споартиец или не..ако сакате одете задоволувајте се во штабот само нема такво право да ме вреѓа и тоа да му биди дозволено

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе ти не разбираш дека мене буквално ме здоболи половниот орган како би реагирале другите за нивните тимови..Стекот и Џонтрата ако реагираат така не значи дека сите треба да реагираме..или тебе ако мајче ти расплачиле треба спрема сите така да се понашаш како неандерталец од планина слезен?..јас никого не навредив лично за вака да ми се понаша некој мене...вие ако си имате психички проблеми и што си го осеќате клубот од пичке си материне поблизок спрема вам тоа е ваш проблем..јас тука напишав со аргументи зошто сметам дека Арсенал се мекуши и не се екипа ..а некој друг тука да ме вреѓа и тоа да му биди дозволено е нелогично и нереално..затоа извини вака ама не си во право..

И ме боли половниот орган дали ти е споартиец или не..ако сакате одете задоволувајте се во штабот само нема такво право да ме вреѓа и тоа да му биди дозволено
Не значи ама ете он така изреагирал, завршена приказна.

Ете глеаш, сега ти мене ме навреди. Џабе има „како“ напред, јас си го сфаќам како навреда, само што нема да паднам на твое ниво и да ти ебам мајче, туку ќе прогледам, не се оптеретувам. Нешто што требаше и ти да направиш ама не, ќе пишуваш докторати, ќе објаснуваш. Кога сакаш да се објаснуваш „без пардон“, демек сфе разбираш, трпи и шамарања.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не значи ама ете он така изреагирал, завршена приказна.

Ете глеаш, сега ти мене ме навреди. Џабе има „како“ напред, јас си го сфаќам како навреда, само што нема да паднам на твое ниво и да ти ебам мајче, туку ќе прогледам, не се оптеретувам. Нешто што требаше и ти да направиш ама не, ќе пишуваш докторати, ќе објаснуваш. Кога сакаш да се објаснуваш „без пардон“, демек сфе разбираш, трпи и шамарања.
Извини ако се чуствуваш како навреден бидејќи не ми беше тоа поентата,сакав само да ми објасниш како е нормално тоа тој да ме вреѓа за нешто што сум го напишал против неговиот клуб и ти како модератор тоа да го оправдуваш..тоа ме изнервира мене и се извинувам уште еднаш бидејќи не сакав да те навредам ако го направив тоа несвесно...јас не реков дека ти се понашаш како неандерталец туку потенцирав на членот што ме навреди мене

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Половен ти е курот бе? На старо го купи од бувљак?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Половен ти е курот бе? На старо го купи од бувљак?
Сеното па:facepalm: Џабе ти е, Стефан прв напиша, он ќе ги собере лајковите.:kuracc:

Сега за инат на мене ќе ти стаат лајкови.

R

red.devil

Гостин
Ви се допаѓало или не Џони има добра поента. Последниве неколку сезони покажаа дека Арсенал нема ментален склоп да истера до крај. Колку што се сеќавам, од последниве пет сезони две до три Арсенал бил во ваква ситуација и паѓал во одреден период од годината и врз основа на тоа, резонирањето на Џони има логика. А откако ќе се тргнеше притисокот т.е. ќе отпаднеа од трка за некаква титула тогаш ќе влезеа во серија од 10 победи по ред но тоа на крај ќе испаднеше доволно само за четврто место.
Дали им некоја промена ќе покажи времето а до тогаш нема основа за да му реплицирате на Џони дека не е така.

Едино што дава знак на подобрување е последователните титули во ФА купот. Јас искрено верувам дека секоја титула придонесува за зголемување на самодовербата и апетитите на еден тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom