Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Isto I ovoj za ekipata. A ni dvata po plotot ne mi se svigat.

Suffragettte

Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan
Овој вечерва го гледав. Кери Мулиган :love: ми е една од петте најголеми срцки во Холивуд/UK, затоа го пуштив. Мерил Стрип ја има само 2 минути во филмот, во една сцена, а Хелена Бонам Картер си е супер. И овој дечково, како се викаше, што глумеше во Cloud Atlas и The Danish Girl, ми делува како доста добар актер. Малку досадничка приказна, ама сѐ на сѐ - ОК филмче. Ама скринерот е лош, чекај го на подобра снимка. ;)

Овој вечерва го гледав. Кери Мулиган :love: ми е една од петте најголеми срцки во Холивуд/UK, затоа го пуштив. Мерил Стрип ја има само 2 минути во филмот, во една сцена, а Хелена Бонам Картер си е супер. И овој дечково, како се викаше, што глумеше во Cloud Atlas и The Danish Girl, ми делува како доста добар актер. Малку досадничка приказна, ама сѐ на сѐ - ОК филмче. Ама скринерот е лош, чекај го на подобра снимка. ;)

Suffragette.2015.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG

solidna

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кери Мулиган :love:
Mandatory gif
WhaLFm6.gif

Последно уредено:
Не сум го гледал. Јас ја засакав во мојот најомилен филм, Never Let You Go, а ги гледав и The Great Gatsby, Brothers, An Education, Pride and Prejudice, Far From the Madding Crowd и сега Suffragette, повеќето само заради неа. That's it.

Da go gledas. Se utepavme karajki za Refn.

За да ги дава филмовите во Activity рубриката треба само Watched да му кликнам на филмот?

Сакам такви филмови ама Anesthesia не е ми се допадна баш. Дел од ликовите се допадливи ама некако впечатокот од филмот не ми е позитивен.

Како може да има толку фама за Кристен Стјуард никако не ми е јасно, барем да беше нешто посебно убава.

Сакам такви филмови ама Anesthesia не е ми се допадна баш. Дел од ликовите се допадливи ама некако впечатокот од филмот не ми е позитивен.

Како може да има толку фама за Кристен Стјуард никако не ми е јасно, барем да беше нешто посебно убава.
Не е ни remotely убава, не па посебно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom