Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си имал. Еве го: https://letterboxd.com/ticklah/ Follow-нат и новиот. Патем, кои се:Еве ме и мене на letterboxd.
Мислам имав порано некој акаунт на ова ама никако да ми текне логинот па на ново, ќе имам занимација деновиве![]()
Немам ни јас, нит планирам.уше ја останав изгледа без профил на летербокс. Али ме мрзи да внесувам филмови таму ебаго.
Не лажи, ти си претходно споменатиот Ненад Миркоски...Немам ни јас, нит планирам.
Да ги знаев, немаше да прашам.Пиши ги со име, презиме и матичен. Може некој ќе се препознае.![]()
Немам ни јас, нит планирам.
Бљак, ми се згади. Пејџ не е едно 102 години и три месеци помлада од Џулиен Мур? I'm not watching this!Следната геј двојка покрај Бланшет и Мара, Џулиен Мур и Елен Пејџ.
Freeheld 2015 HDRip XviD AC3-EVO
Бљак, ми се згади. Пејџ не е едно 102 години и три месеци помлада од Џулиен Мур? I'm not watching this!![]()
Овој вечерва го гледав. Кери МулиганIsto I ovoj za ekipata. A ni dvata po plotot ne mi se svigat.
Suffragettte
Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan
Овој вечерва го гледав. Кери Мулиганми е една од петте најголеми срцки во Холивуд/UK, затоа го пуштив. Мерил Стрип ја има само 2 минути во филмот, во една сцена, а Хелена Бонам Картер си е супер. И овој дечково, како се викаше, што глумеше во Cloud Atlas и The Danish Girl, ми делува како доста добар актер. Малку досадничка приказна, ама сѐ на сѐ - ОК филмче. Ама скринерот е лош, чекај го на подобра снимка.
![]()
Не, не, ич не е исто. Не споредувај Бинош со Мур. Ја Мур, на пример, не би ја ни погледнал!Па и овие така нешто
Па што не кажа негде пред 19:00?Suffragette.2015.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
solidna
Ама затоа Бинош...А ваму па Стујарт кога ќе ја видиш во каст одма... ewww![]()
Mandatory gif
![]()