Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ме и мене на letterboxd.
Мислам имав порано некој акаунт на ова ама никако да ми текне логинот па на ново, ќе имам занимација деновиве :D

Еве ме и мене на letterboxd.
Мислам имав порано некој акаунт на ова ама никако да ми текне логинот па на ново, ќе имам занимација деновиве :D
Си имал. Еве го: https://letterboxd.com/ticklah/ Follow-нат и новиот. Патем, кои се:
Nenad Mirkoski, Stole07, PiggyBankMKD, Dejan Glavevski, antonia, Petar,Bobi, sheretoto, Milena Slivoska, Izr0d и Carikj?

уше ја останав изгледа без профил на летербокс. Али ме мрзи да внесувам филмови таму ебаго.

http://www.imdb.com/title/tt0104756/?ref_=nv_sr_3

еве од мене уште една препорака. Одличен филм, на моменти знае и да ве потресе. Кој го нема гледано да не чека, уште вечерва нека симнува.

Следната геј двојка покрај Бланшет и Мара, Џулиен Мур и Елен Пејџ.

Freeheld 2015 HDRip XviD AC3-EVO
Бљак, ми се згади. Пејџ не е едно 102 години и три месеци помлада од Џулиен Мур? I'm not watching this! :sick::sick::sick::sick:

Бљак, ми се згади. Пејџ не е едно 102 години и три месеци помлада од Џулиен Мур? I'm not watching this! :sick::sick::sick::sick:

Odlicna ekipa, mora da se gleda. Vcera go simnav.

Isto I ovoj za ekipata. A ni dvata po plotot ne mi se svigat.

Suffragettte

Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan

Isto I ovoj za ekipata. A ni dvata po plotot ne mi se svigat.

Suffragettte

Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan
Овој вечерва го гледав. Кери Мулиган :love: ми е една од петте најголеми срцки во Холивуд/UK, затоа го пуштив. Мерил Стрип ја има само 2 минути во филмот, во една сцена, а Хелена Бонам Картер си е супер. И овој дечково, како се викаше, што глумеше во Cloud Atlas и The Danish Girl, ми делува како доста добар актер. Малку досадничка приказна, ама сѐ на сѐ - ОК филмче. Ама скринерот е лош, чекај го на подобра снимка. ;)

Овој вечерва го гледав. Кери Мулиган :love: ми е една од петте најголеми срцки во Холивуд/UK, затоа го пуштив. Мерил Стрип ја има само 2 минути во филмот, во една сцена, а Хелена Бонам Картер си е супер. И овој дечково, како се викаше, што глумеше во Cloud Atlas и The Danish Girl, ми делува како доста добар актер. Малку досадничка приказна, ама сѐ на сѐ - ОК филмче. Ама скринерот е лош, чекај го на подобра снимка. ;)

Suffragette.2015.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG

solidna

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кери Мулиган :love:
Mandatory gif
WhaLFm6.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom