Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ко ќе ве рашљакам сите. Ви даде дечкото име на кракот толку не можете да се снајдете? :D

Еве ви на, спуштајте и средувајте. :motorce:
Брат старо е ова од 4.1.2016 преку luma launcher нека одат на cs.rin.ru таму го има последниот крак

Proverena rabota e krakov ? Aj ako e dajte instrukci u privatna za sreduvanje.
I zasto nema po torent sajtovive be, ako veke sredile, site ko nova godina ja cekaat igrava.

Proverena rabota e krakov ? Aj ako e dajte instrukci u privatna za sreduvanje.
I zasto nema po torent sajtovive be, ako veke sredile, site ko nova godina ja cekaat igrava.

Играта е ок. Ја симнав, ја средив и сега симулирав 3 сезони да видам дали ќе е се ок. Нема ни играчи со сите 20-ки отценки, нити пак се исклучи играта. Така да супер е. Имаш упатство една страница поназад.

Еве линк за симнување , тука го имате финалниот крак, веќе втора сезона сум нема никакви проблеми https://www.skidrow-games.com/football-manager-2016-v16-2-0/

кракот овде е постар и не е целосен немаш atribute masking и во овој случај оценките на сите играчи ти се отворени немаш потреба од скаутинг последниот крак од mkdev
со fmmasking go ima na cs.rin.ru

Зашто после секое стискање на "Continue" ми се менуваат имињата на сите играчи?

Има некој фејс скин на играчите да постира ? Глупо е со црна слика само да се игра (n)

Zdravo, dali moze nekoj da mi pomogne okolu fm16?Sakam da ja igram na macbook,dali ima iskoceno za macbook igrata,bidejki probav nekolku pati da ja instaliram ama ne uspeav,ako ima nekoj takov sto ja igra na macbook ako ne e problem da mi pomogne...Fala odnapred

abe sto kur e ova go ziam michu bez pari i mi vika unavailbable da igra a nisto ne pisuva zasto?
ke ti ebam igrata smrdliva

Back
На врв Bottom