Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ќе видиме вечер :D

Ама може во 60та да сакам да направам доколку е било каков резултатот, а во 75та доколку губам/тепам. Не треба да е проблем тоа.
Појма неам и јас не ги научив тие како одат за различно време. :D Затоа јас обично сите си праам во иста минута и на any score.. Некни правев 300 измени со Интер кога играв и изгубив. :D

Појма неам и јас не ги научив тие како одат за различно време. :D Затоа јас обично сите си праам во иста минута и на any score.. Некни правев 300 измени со Интер кога играв и изгубив. :D
Еве сега пробувам. Не можеш да правиш две различни ситуации за иста минута :tapp: Не може да си ставам на пример да ми влезе појак во 75та ако губам или да ми влезе некој послаб во 75та ако водам.

Еве сега пробувам. Не можеш да правиш две различни ситуации за иста минута :tapp: Не може да си ставам на пример да ми влезе појак во 75та ако губам или да ми влезе некој послаб во 75та ако водам.
Moже бе како неможе? :D Јас баш така правев. Ама откога ќе ја направиш првата ситуација се враќаш прво во тактикс и одново одиш subs и штракаш create new, оти вака ти се преснимува на едно место цело време. :D

Moже бе како неможе? :D Јас баш така правев. Ама откога ќе ја направиш првата ситуација се враќаш прво во тактикс и одново одиш subs и штракаш create new, оти вака ти се преснимува на едно место цело време. :D
Знам, знам. Еве направив за било кој резултат во 75та, и после направив за ако водам во 75та и ми дава автоматски вака

1.png

Кога ќе кликнам на инактив, се појавува оваа порака

2.png

:toe:

Знам, знам. Еве направив за било кој резултат во 75та, и после направив за ако водам во 75та и ми дава автоматски вака

Прегледај го приврзокот 136784

Кога ќе кликнам на инактив, се појавува оваа порака

Прегледај го приврзокот 136785

:toe:
Па ај размисли, any score неможеш да го врзуваш со ништо друго, оти any score e аny score. Winning со врзува со draw or losing.

Ќе го искористиш кога е у најбоља форма, после ќе се врати со рејтин 88 и цена 5 милиона. Ти ибам Мурињо, Еманело и Микеланџело.:D
живот брат.. башка да го предупредам и тој што е со Баерн М. дека Коман следна сезона ми се враќа у Јуве, за да не се изненади да го бара после :D

живот брат.. башка да го предупредам и тој што е со Баерн М. дека Коман следна сезона ми се враќа у Јуве, за да не се изненади да го бара после :D
Врати си го уште сега ако сакаш.

Помош го земав Шалке и како сега можам да гледам трансфер листи ... ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom