Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе те раскантам на оваја.Не сум играл ова ја, мислев на другата, ова играв http://us.onlinesoccermanager.com/
Оваа у средно ја игравме цел клас. Ме мрзи сеа да играм, тапа ми еЌе те раскантам на оваја.
Иначе аплицирав за Фиорентина, ај прифатете.

Го прифатив Динамо. На Фиорентина удрив reject, aко средиш аплицирај пак.Аплицирав за Динамо, на претходниот профил нешо заебав, напрајв нов.

АхахахахахахаххахахахахахаКој ми го собрал Криховијак бе?

Стари пациенти

ќе ти дадам попусти по јувенташка линијаАплицирав за Динамо, на претходниот профил нешо заебав, напрајв нов.
падоин и хернанес ти се на располагање у било кое време 
Нешто не се снаоѓам јас изгледа ко што треба. Ставав измени, а не ми направило

па горе над измените имаш да потврдиш, т.е да штиклираш измените...Нешто не се снаоѓам јас изгледа ко што треба. Ставав измени, а не ми направило![]()
Абе знам, имав четири различни ситуации ставено. Геце на пример требаше да ми влезе во 60та на било каков резултат, и ништопа горе над измените имаш да потврдиш, т.е да штиклираш измените...

Абе знам, имав четири различни ситуации ставено. Геце на пример требаше да ми влезе во 60та на било каков резултат, и ништо![]()

Кога правиш различни измени не прај некоја на било каков резултат. Прај за се посебно, може до тоа да е..Абе знам, имав четири различни ситуации ставено. Геце на пример требаше да ми влезе во 60та на било каков резултат, и ништо![]()
Ајде ќе видиме вечерКога правиш различни измени не прај некоја на било каков резултат. Прај за се посебно, може до тоа да е..