Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Па може и Смолинг ќе сакаш да го продадеш, нека си праша чоекот слободно:Д

Пар добри трансфери има напраено момакот.

Аплицирав за Динамо, на претходниот профил нешо заебав, напрајв нов.

Го прифатив Динамо. На Фиорентина удрив reject, aко средиш аплицирај пак. :D

Кој ми го собрал Криховијак бе?
Ахахахахахахаххахахахахаха
Кој како ке се приклучи во втора лига шлог го удира му го нема пола тим хахахаха
П.С Клипче ти ли си со Баерн .. не се надевај многу за Берелин не го давам за жива глава :kuracc:

ќе ти дадам попусти по јувенташка линија :P падоин и хернанес ти се на располагање у било кое време :D

Нешто не се снаоѓам јас изгледа ко што треба. Ставав измени, а не ми направило :toe:
па горе над измените имаш да потврдиш, т.е да штиклираш измените...

па горе над измените имаш да потврдиш, т.е да штиклираш измените...
Абе знам, имав четири различни ситуации ставено. Геце на пример требаше да ми влезе во 60та на било каков резултат, и ништо :unsure:

Абе знам, имав четири различни ситуации ставено. Геце на пример требаше да ми влезе во 60та на било каков резултат, и ништо :unsure:

Идеш substitutions, create, правиш ситуација и измени што сакаш да се направат и идеш confirm changes лево во ќош, и после тоа од поново пак substitutions и така за секоја измена. Негде си утнал, confirm changes кликаше ? :D

Кога правиш различни измени не прај некоја на било каков резултат. Прај за се посебно, може до тоа да е..

Кога правиш различни измени не прај некоја на било каков резултат. Прај за се посебно, може до тоа да е..
Ајде ќе видиме вечер :D

Ама може во 60та да сакам да направам доколку е било каков резултатот, а во 75та доколку губам/тепам. Не треба да е проблем тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom