- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 469
- Поени од реакции
- 0
od kade li samo mi e poznato ova"SEMKA"???e bas steta bas ke bese super da dojdese!!!! ajde ke te cekame druga prilika, da ti pokazam kaj nas pred sala kakva semka se prodava :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od kade li samo mi e poznato ova"SEMKA"???e bas steta bas ke bese super da dojdese!!!! ajde ke te cekame druga prilika, da ti pokazam kaj nas pred sala kakva semka se prodava :helou:
Верувам дека има јаки семки
Инаку денес конечно гласот ми се пушти.
Ми беше фатен благодарение на Златевски.
btw. Mногу убав гест од страна на управата со дресот. Тоа е големината на еден клуб. Одсекогаш таквите гестови многу ми се допаѓале.
За каков дрес ?
neznam :pos2: :pos2: :pos2:od kade li samo mi e poznato ova"SEMKA"???
Па тоа е нормално мора да се научиме на култура со судиите затоа таква е и публиката,секоја судиска одлука мора да се прифати кога тоа е досудено джабе е сеzapazete gi tockite 6,7,8 i 9.nedaj boze nekoj da kazal los zbor za sudija.znaci sudiite ispadnaa pozastiteni od igracite,kako da e sudisko prvenstvo a ne kosarkarsko.sekoja cest gospodine Tome Dimishkovski,mislam deka sega ke si gi zastite vasite mislenicinja vo sudiskata organizacija i kako sto e redot treba da gi proglasite za svetci i da im postavime spomenik vednas do onoj na majka tereza
OVA E SRAMOTA ZA MAKEDONSKATA KOSARKA
Еве гледи НБА,на секој мал приговор на судијата се добива техничка јасно ми е дека сме 999999999999999999 пати зад Нба,но мора да се навикнеме на култура со судиите,такви се и Младинските Лиги децата пцујат по судитие?20 Години постар човек пред се мора да го поштуваш,нема ред МОРА ДА СЕ СТАВИ !!!
se slagam deka treba da se vospostavi red,no toa ke funkcionira koga ke ima realno sudenje,site sto pratat kosarka znaat kolku sudiite realno sudat,zatoa i pisav deka ova poveke mi nalikuva na sudisko prvenstvo a ne na kosarkarsko.pogolemiot del od sudiite megjusebno se skarani i toa uste poveke ja zgolemuva tenzijata.jas nikade ne procitav koi se kaznite za previd na sudiite,za tendenciozno sudenje.spored mene tokmu toa ne fer sudenje e najgolemata pricina za tenzijata koja se javuva na tribinite.se slagam so toa deka treba da se izmeni zakonot za javen red i mir i deka sekoj onoj sto ke frli predmet treba da odgovara pred organite,no ti ne mozes na publikata da i kazes dali taa moze da si go kaze svoeto mislenje ili ne.publikata si ja platila vleznicata za da gleda kosarka a ne za da gi gleda sudiite vo glavna uloga na terenotПа тоа е нормално мора да се научиме на култура со судиите затоа таква е и публиката,секоја судиска одлука мора да се прифати кога тоа е досудено джабе е сеЕве гледи НБА,на секој мал приговор на судијата се добива техничка јасно ми е дека сме 999999999999999999 пати зад Нба,но мора да се навикнеме на култура со судиите,такви се и Младинските
Лиги децата пцујат со судитие?20 Години постар човек пред се мора да го поштуваш,нема ред МОРА ДА СЕ СТАВИ !!!![]()
Абе та разбирам,кога ке има добро судење ке нема ни приговори ни ништо,но кога тогаш мислам дека ке се стави ред.se slagam deka treba da se vospostavi red,no toa ke funkcionira koga ke ima realno sudenje,site sto pratat kosarka znaat kolku sudiite realno sudat,zatoa i pisav deka ova poveke mi nalikuva na sudisko prvenstvo a ne na kosarkarsko.pogolemiot del od sudiite megjusebno se skarani i toa uste poveke ja zgolemuva tenzijata.jas nikade ne procitav koi se kaznite za previd na sudiite,za tendenciozno sudenje.spored mene tokmu toa ne fer sudenje e najgolemata pricina za tenzijata koja se javuva na tribinite.se slagam so toa deka treba da se izmeni zakonot za javen red i mir i deka sekoj onoj sto ke frli predmet treba da odgovara pred organite,no ti ne mozes na publikata da i kazes dali taa moze da si go kaze svoeto mislenje ili ne.publikata si ja platila vleznicata za da gleda kosarka a ne za da gi gleda sudiite vo glavna uloga na terenot

eve sega ke ti kazam na poslednata utakmica so pelister zosto bea meta na upaljaci i paricki.na polozuvanje na ne znam tocno koj igrac bese topkata udira vo tabla i odejki nakaj obracot srdjan stankovic udira banana.i sega edniot sudija pokazuva dva poena ama drugiot koj e glaven pokazuva deka nema kos.znaci iako cela sala vide deka basketot ja dopre tablata samo toj samobendisan sudija ne videl i poradi toa ne bese priznat kosot.ne deka gi pravdam site onie koi frlija predmeti tuku sakam da ti dolovam deka vakvi greski ne smee da mu se desat na eden prvoligaski sudija,a vakvite greski budat revolt kaj publikata i kaj igraciteАбе ке има фер судење верувам,но во многу од случаите кога ке изгубат тимовите,еве на пример вие пота судиите се криви,и тие се мета на тврди предмети,парички тоа не е фер.Сите сакаат да победуваат ова е проблемот...![]()
se slagam so se ova sto sgo napisa markusУтопија е ова што го барате..во НБА судиите подлежат на федерален закон ..ги гони ФБИ ако прават мучки..а нашите ги гони Штерјо..и по некој разлутен навивач..
Во секој случај не е до квалитетот на кошарката требаат закони...во апс ако си со двоен аршин, во апс ако зимаш плата и од Штерјо, во апс ако се продаваш за порција пирошки..и т.н...Е тогаш ќе судат како што треба..и сите ќе се однесуваат според прописите..